Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Атанас Атанасов: Заредени сме с воля и желание за победа в дербито
Автор: Екип Burgas24.bg 15:05 / 01.11.2013Коментари (0)1685
© neftochimic.com
Старши треньорът на Нефтохимик Атанас Атанасов даде днес своята редовна пресконференция преди поредния мач от първенството на страната. На нея той се спря на подготовката за предстоящото Морско дерби и атмосферата в клуба преди двубоя.

- Проблемите в Нефтохимик са много и не от вчера, но и в предстоящия мач момчетата ще се вложат максимално. Те са професионалисти и нямат нужда от допълнително "надъхване, което у нас като че ли е много употребявано понятие - допълни Орела. Този мач, макар и да се играе извън Бургас има своето голямо значение както за футболистите, така и за публиката на отбора. Една победа ще даде по-голяма увереност в силите ни и ще ни послужи като стимул в предстоящите мачове.

Хубавото е, че в този мач Петър Димитров ще играе. Оказа се, че сме допуснали грешка в броя на наказателните картони, което е добре - продължи треньорът. За съжаление обаче губим капитана Коста Янев, опитен футболист с важна роля за нашия отбор.

След като сме приели задачата да се борим при тези условия, нямаме право да се оправдаваме. Ръководството прави всичко възможно да ни осигури комфорт. Футболистите са професионалисти и трябва да си вършат работата. Повечето момчета са млади и трябва да имат перспектива за развитие. Целта на тези футболисти е един ден да излязат навън, да отидат в по-класни отбори и да се развиват. Това може да се случи само с добри игри и успехи", категоричен треньорът.

Атанасов не пожела да коментира други проблеми в тима, но заяви категорично, че в групата за мача ще влязат само играчи, които тренират здраво през седмицата и заслужават мястото си в отбора и на терена. Именно поради такава причина, за мача с Любимец групата е била от 16 футболисти.

Треньорът още веднъж изрази съжалението си за пропуснатата възможност отборът да запише победа при гостуването с Любимец, но въпреки това остава зареден с оптимизъм за предстоящите мачове срещу съперници, които също се борят за оцеляване.

Още по темата: общо новини по темата: 17
25.11.2013
05.11.2013
05.11.2013
05.11.2013
04.11.2013
03.11.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: