Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Георги Чиликов: Срам е бургаското дерби да се играе в Сливен
Автор: Екип Burgas24.bg 15:03 / 01.11.2013Коментари (5)3424
©
Днес се проведе пресконференция на ПСФК Черноморец-Бургас преди бургаското дерби с Нефтохимик, което е тази неделя от 14:30 часа в Сливен. Пред медиите застана помощник треньора на Черноморец Георги Чиликов. Ето какво сподели той:

"Ще започна с хората, които отпадат от групата поради наказания по обясними причини. Това са Яни Пехливанов и Николай Павлов. Карлос Фонсека твърдо отпада поради контузия, която получи на мача с Лудогорец. Знаем, че има разстежение, но предстои да му се направи ядрено магнитен резонанс, който ще хвърли повече яснота върху проблема. Станислав Дрянов също ще остане извън групата. Както знаете той пропуска вече трети мач, заради травмата, която получи с националния отбор. Другите ни футболисти са в сравнително добро състояние и вече ще преценяваме кои ще могат да започнат". 

"Убеден съм, че имаме по-добър потенциал и това е факт. Познавам много добре футболистите и на двата отбора, но много добре знаете, че в такива дербита нещата не опират до това. И миналия път беше така, но както видяхте това не е гаранция, че резултата ще бъде положителен за нас. Едно дерби се печели с емоция на терена, със себераздаване и разбира се с характер. Във второто полувреме на първия мач не показахме това и логично загубихме. Всичко, което трябва да бъде направено и казано от наша страна, е направено. Оттук нататък всеки вътрешно трябва да се настрои, защото както казах, дерби се печели с характер. Това, че бяхме фаворити предния мач, нищо не означава". 

На въпрос дали лошите резултати в последно време не се дължат до някаква степен на забавяния на възнагражденията в отбора, Чиликов твърдо опроверга тези твърдения, като посочи, че всичко се изплаща в нормални срокове.

"Не на последно място искам да кажа, че всички футболни хора и общината трябва да се засрамим от факта, че този мач ще се играе в Сливен. Аз лично като футболист, треньор, а дори и като фен, не съм виждал по-голям срам от това, бургаско дерби да се играе в Сливен. Причините за това кой е виновен не ме интересуват. Факт е, че мачът ще се играе в Сливен, при положение, че нито един от двата отбора не е наказан с лишаване от домакинство".
Още по темата: общо новини по темата: 17
25.11.2013
05.11.2013
05.11.2013
05.11.2013
04.11.2013
03.11.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Както сте я подкарали "всички футболни хора" в Бургас, скоро стадионът ще стане на паркинг. Или Събев ще вдигне хотел на негово място. Не знам. Колодрумът е добър пример. Може би това му е целта: унищожава футбола в града, като междувременно изпира сума милиони и после да си построи нещо на мястото на стадиона... Че и на мястото на стадиона на Черноморец...
0
 
 
а не ви ли е срам да искате по 12000 лв на мач е боклук мрасен нас ни е срам 4е такива некадарници като тоя са играли в нафтата
0
 
 
аве тапаци ,оня 4ерен мангал дето сте ве доварши не иска ма4а да е в бургас.
+4
 
 
Защо се срамуваш да кажеш, че имаш шеф-тапа*ар?
-1
 
 
Чиликов боклук срам ме е че си играл в НАФТАТА боклук! да беше казал че те е срам когато УРОДА открадна ХРАМА НА НЕФТОХИМИК а не сега да ти е*а май*ата смешник!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями
Полска кула от Топ 10 застава на пътя на Григор Димитров в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: