Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Нефтохимик нареди нова загуба, вече е предпоследен във Втора лига
Автор: Екип Burgas24.bg 11:09 / 13.08.2017Коментари (0)2464
©
Нефтохимик загуби злощастно с 0:2 от Оборище /Панагюрище/ на стадион Българово. Момчетата на Николай Кръстев през цялото време доминираха на терена и показаха сърцата игра и много хъс за победа.

За съжаление младостта и неопитността им попречиха да извлекат положителен резултат от мач, в който бяха по-силни и отстъпиха пред индивидуалните качества на част от футболистите на Оборище.

"Шейховете" взеха превес още в началото на двубоя. През първото полувреме те направиха множество атаки към вратата на гостите, но допуснаха пропуски при завършването им. Оборище имаха шанс да открият резултата в 10-та минута, но вратарят на Нефтохимик Християн Славов се намеси убедително. В 22-ра минута бургазлии изпуснаха чудесна възможност да отбележат. Стоян Калев беше на удобна позиция срещу празната врата на панагюрци, но получи неточен пас от Халибрям Кърмаджъ. Минута след това пропуск направи и Даниел Стоянов. Гостите поведоха в 40-та минута, след удар на Карлос Филио. Малко след това пред "шейховете" се откри възможност да изравнят. Кърмаджъ проби отдясно и центрира към Кирил Личев, но той пропусна да отбележи.

Превъзходството на домакините през втората част бе още по-осезаемо. Още в 47-ма минута Кирил Личев проби защитата на панагюрци и остана сам срещу вратаря, но ударът му мина над вратата. Две минути по-късно, след асистенция на Даниел Стаматов, отново Личев стреля към вратата на гостите, но уцели горната греда.

След 5 минути игра Ясен Тузаков също пропусна възможност за гол, след като получи добро подаване от Личев. Атаките към вратата на Оборище продължиха до 70-та минута, когато нападателят на гостите Карлос Филио вкара гол от засада, който не бе зачетен. Минута след това, след като Станислав Жеков спъна в наказателното поле противников играч, панагюрци получиха възможност да изпълнят дузпа, която реши резултата 2:0 в тяхна полза.

В 90-та минута се разви оспорвана ситуация, след като защитник на гостите игра с ръка в наказателното поле, за да спре атака на Виктор Янев, но главният арбитър не отчете нарушение.

В следващия кръг от първенството Нефтохимик гостува на Монтана, на 20.08 (неделя), в 18:00 ч.

Състав на Нефтохимик: Християн Славов, Виктор Янев, Даниел Стоянов, Даниел Стаматов, Живко Илиев, Иван Стоянов, Кирил Личев, Станислав Жеков, Георги Калев, Халибрям Кърмаджъ, Ясен Тузаков

Още по темата: общо новини по темата: 58
17.08.2018
11.06.2018
19.05.2018
19.04.2018
31.03.2018
28.03.2018
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: