Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Потвърди се новина на Burgas24.bg! Благомир Митрев се завръща в Нефтохимик
Автор: Екип Burgas24.bg 17:34 / 06.10.2017Коментари (0)3401
©
Легендата на Нефтохимик Благомир Митрев отново става част от "зеления" клуб. Новината съобщи първо Burgas24.bg още в понеделник. На вчерашното Заседание на Съвета на директорите бе взето решение той да оглави треньорския щаб на отбора.

Предложението дойде от новия спортен директор Костадин Джамбазов, който пое спортно-техническото ръководство, с цел оставане във Втора лига. Досегашният старши-треньор на "шейховете Николай Кръстев остава в треньорското ръководство като помощник-треньор. Диян Петков също запазва мястото си на помощник-треньор. 

"Държа да се знае, че назначението на Благомир Митрев в никакъв случай не е продиктувано от невъзможност на Кръстев да се справи със задълженията си, както някои медии писаха. Напротив - Николай Кръстев е отличен специалист и направи и невъзможното за този отбор, с оглед на минималния бюджет и аматьорските условия, в които го развиваше. Убеден съм, че никой друг на негово място не би успял да стигне до тук, а и малко са тези, които биха имали смелостта да тръгнат на такава битка без никакво бойно снаряжение. Кръстев е изключителен професионалист, който през годините изгради авторитетно име в детско-юношеския футбол, а вече доказа, че занапред ще бъде фактор и в мъжкия футбол. Затова съм щастлив, че остава в отбора. 

Решението Благомир Митрев да поеме отбора дойде заради необходимостта от промяна. Бюджетът на "Нефтохимик" продължава да бъде силно ограничен, затова за сега не можем да си позволим основни промени в селекцията. Митрев и Кръстев са силен тандем, а в допълнение с Диян Петков, мисля че нещата ще тръгнат в по-добра посока. Длъжни сме да опитаме всички варианти за спасение
." - така спортният директор на Нефтохимик Костадин Джамбазов коментира назначението на Благомир Митрев за старши-треньор на отбора.

Митрев е един от големите футболисти на Нефтохимик - част от славното минало на отбора. Той става вицешампион с тима на "шейховете" през 1997 г. и финалист за Купата на страната през 2000 г. За купата на УЕФА е изиграл шест мача за Нефтохимик, има четири мача за националния отбор и осем мача за младежкия национален отбор. 

След приключване на състезателната си кариера Митрев е заемал треньорски и управленски постове в Нефтохимик, а за последно той бе изпълнителен директор на клуба през част от Сезон 2016/2017, в Първа професионална лига.
Още по темата: общо новини по темата: 58
17.08.2018
11.06.2018
19.05.2018
19.04.2018
31.03.2018
28.03.2018
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките
Очакват ни възлови мачове на двата бургаски отбора от полуфиналните плейофи в Супер Волей
Григор Димитров може да стане част от Топ 8 в световния тенис
Нургюл Салимова с реми в Турнира на претендентките за шахматната корона
Невиждана драма! Григор Димитров загуби от финалиста в Монте Карло

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: