Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Нефтохимик изпусна Черноморец (Балчик)
Автор: Екип Burgas24.bg 12:13 / 25.09.2017Коментари (1)1900
©
Нефтохимик и Черноморец (Балчик) не успяха да излъчат победител в срещата от IX кръг на Втора лига. Двубоят на стадион Българово завърши при резултат 1:1. 

Още в 4-та минута пред капитана на отбора Станислав Жеков се откри възможност да открие резултата. При разбъркване в наказателното поле той стреля с глава, но вратарят на гостите Християн Христов се намеси.

Пет минути по-късно възможност се откри и пред Кирил Личев. Нападателят проби от ляво и стреля по диагонал, но топката бе избита в последния момент от защитник на гостите. Веднага след това Нефтохимик откри резултата чрез Даниел Стоянов. След добра асистенция на Стоян Калев, той вкара с глава за 1:0.

До края на полувремето гостите направиха няколко добри атаки към вратата на "шейховете", но не успяха да изравнят. В 32-ра минута те получиха възможност да изпълнят пряк свободен удар и бяха на косъм да отбележат, но вратарят на Нефтохимик Християн Славов направи чудесно спасяване. 

Минута преди края на първата част Кирил Личев направи опит да удвои аванса на "шейховете" с плътен диагонален удар от 20 метра, но вратарят на Балчик също направи перфектно спасяване. 

Втората част не започна добре за домакините. В 50-та минута, след нарушение на Иван Стоянов, Балчик получи възможност за дузпа и Владислав Мирчев бе точен от бялата точка за 1:1. Малко след това, при разбъркване в наказателното поле, гостите реализираха опасен изстрел но Християн Славов се намеси добре. Последва възможност за Даниел Стоянов, който проби защитата на Балчик, но се забави да стреля и пропусна. 

В 70-та минута Стоян Калев проби по десния фланг и опита да отбележи, но стреля в ръцете на вратаря. Сериозен пропуск допусна влезлият като резерва Георги Бинев, който в 73-та минута остана сам срещу вратаря, но се забави да стреля и топката му бе избита от стража на гостите. Минута по-късно, при грешка в защитата на Нефтохимик,към вратата на Славов полетя опасна топка,която мина над напречната греда.

Малко след това гостите имаха още едно положение, но стражът на Нефтохимик се намеси успешно. В 80-та минута Даниел Стоянов проби от дясно и опита да стреля, но топката попадна в ръцете на вратаря. Минута преди края на редовното време Стоянов отново бе на удобна позиция.След добър пас от Стоян Калев той центрира от дясно, но топката бе избита от защитата на гостите и резултатът остана непроменен.
В следващия кръг "шейховете" гостуват на Несебър на 30 септември, от 17:00 ч.

Състав на Нефтохимик: Християн Славов, Иван Стоянов, Станислав Жеков, Димитър Дончев, Андрей Казалиев, Симеон Русев, Даниел Стаматов, Стоян Калев, Цветан Филипов, Кирил Личев, Даниел Стоянов
 
Резервен състав: Атанас Гичев, Димитър Вълев, Цветан Чахов, Живко Комелов, Халибрям Кърмаджъ, Георги Бинев, ДзъминЛиу
Още по темата: общо новини по темата: 58
17.08.2018
11.06.2018
19.05.2018
19.04.2018
31.03.2018
28.03.2018
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 25.09.2017 г.
0
 
 
ииии, как ма яд начи. Изпуснали ги били, сякаш някой ги е хванал преди това. Сега Джъмбо ще оправи нещата от раз.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: