Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
"Акулите" направиха равен с Рапид (Виена) в контрола
Автор: Екип Burgas24.bg 18:15 / 01.02.2010Коментари (11)1959
©
"Акулите" записаха престижно реми, срещу шампиона и лидер в класирането на австрийското първенство „Рапид" Виена. Мачът се игра при отличен терен и слънчево време на централния терен на стадион Емир хан в Сиде.

Красимир Балъков заложи на два различни състава през двете полувремена. През първата част австрийците създадоха няколко опасности пред вратата на Паскал Борел, при една от които след разбъркване в наказателното поле и изстрел от около 15-16 метра Кристофър Дразан откри резултата. На няколко пъти Мартин Тошев и Пламен Крумов опитаха да се измъкнат от защитниците на „Рапид" и да изравнят, но ударите им не уцелиха вратата.

През второто полувреме играта стана по-бърза, а отборът на „Черноморец - Бургас" започна настойчиво да търси изравняването на резултата. Хайри, Карбони, Морис и Да Силва опитаха удари от различно разтояние, но без успех. В 89-та минута защитник на Рапид извърши нарушение на границата на наказателното поле. Зад топката застана Педриня, който технично изпълни заучено положение и сервира топката на главата на Габриел Атц, който изравни резултата.

Така отборът на Красимир Балъков постигна равенство в един оспорван и динамичен двубой, срещу силен съперник. Следващата контрола на „акулите" е на 4 февруари в Белек, където съперник ще бъде тимът на „Динамо" Букурещ.

Още по темата: общо новини по темата: 73
01.03.2010
26.02.2010
25.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Хайде да не осираме всяка тема с глупави и безпочвени изказвания щото вече ми писна да ви кажа честно! Тук не се коментират конкретните статии,а се лае все едно и също-и става като спора за яйцето и кокошката.Едните викат-марш в Камено,розови утайки,другите-цаци вмирисани...а бе направо ми писва да чета кои колко агитка имали,кои били на кале,кои на водка Ахелой,кои били цигани и т.н. Е нормално е да има закачки между сини и зелени,но това в момента е пълна тъпотия,а и вече е безинтересно да чета коментарите-защото знам наизуст какво може да напише един "шаран" или един "мазут".Не ви ли омръзна??? То поне да имаше някакъв ефект от всичко,а то кучетата си лаят.....Конкретно за статията: Равенството на ПСФК ЧЦ наистина е престижно,макар че Австрия едва ли може да бъде някакво мерило за футболна класа,но като имаме предвид на какъв хал сме ние-си е добре.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: