Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Най-опитните "акули" изгонени заради игра на карти
Автор: Екип Burgas24.bg 16:32 / 24.02.2010Коментари (4)2713
© Burgas24.bg
Траян Дянков и Николай Кръстев са отстранени от "Черноморец-Бургас", защото не са изпълнили разпореждане на мениджъра Красимир Балъков. Това стана ясно на пресконференция днес на стадион „Лазур". Двамата са едни от най-опитните футболисти в Черноморец-Бургас и бяха изгонени от първия тим, като ще доиграят полусезона в дублиращия тим.

„След мача със „Славия" забраних всякакви игри в автобуса на връщане, но двамата не са се съобразили с това и са играли на карти. Играли са и други, но отстранявам тях двамата, защото са важни фигури. Капитани са, избрани са да водят отбора, а вместо да защитят общия клубен интерес, са се повлекли по нещо друго. По отношение на реда, дисциплината и йерархията компромиси няма да има", коментира Балъков.

Мениджърът уточни, че не разделя футболистите на българи и чужденци. „За мен всички са еднакви. Аз например се чувствам европеец и не деля футболистите на българи и на чужденци. Ако чужденец беше сред капитаните и беше участвал в играта на карти, щях него да отстраня. Решението е плод на нашата футболна философия. Не може футболистите да казват какво ще става. Това може да го казва само ръководството", завърши мениджърът на „акулите".

Още по темата: общо новини по темата: 73
01.03.2010
26.02.2010
25.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Много ми е чудно как никой фен на Черноморец не застане твърдо на страната на футболистите.За какъв се мисли тоя Балък !? Все пак те са двама българи-които носеха победите и точките на терена.Аз ще го кажа направо-БАЛЪКОВ Е ДОЛЕН ЧОВЕК ! Страхува се от конкуренция на терена и по трибуните.Под негово давление бе сасипан устремилия се към А група Нафтекс,като основни играчи бяха взети в Черноморец без да имат нужда от тях,и нафтата бе обезкървен през пролетта на 2009.Под негово давление Нефтохимик бе изгонен в Д.Езерово и пратен в В,за сметка на куклата на цонци-Черноморец Поморие.БАЛЪКОВ СЕ ГАВРИ И С ФЕНОВЕТЕ НА ЧЕРНОМОРЕЦ-които плащат 7 лв под предтекст че "така било в Европа".Е ,хайде и ние да сме чували за Европа !!! Балъков взема съмнителни немско и португало говорящи играчи(двата езика които владее добре) за да се възползва от комисионните. Феновете мълчат,или го подкрепят.Черноморец бил направил фурор-4 място ?!..Ами с бюджет 12 милиона-аз,Акулата,Блуе сити и оне бургазлия да сме начело на отбора-ще хванем 4-6-то място.Не мразя марката "Черноморец",не мразя нито един фен или футболист на Черноморец,но....БАЛЪКОВ Е ГАД,ДОЛНА ,ПОДЛА ТВАР !!!...ВЪН ОТ БУРГАС !!!! Той и Събев сасипаха Нефтохимик заради своите интереси.На Събев ако не можем да му простим,то поне можем да проявим разбиране защо е извършил всички тъпотии-той не разбира от футбол,от футболни традиции а от бизнес.Но на Балъков прошка и толерантност НИКОГА ! Непростимо е за футболист(и то голям !!!) и треньор подобни действия.Да ходи да закрива отбори в Лисабон и Щутгарт,и да гони играчи за игра на карти от Етър или Чумерна Елена.....ВЪН ОТ БУРГАС !
0
 
 
И още нещо от пресконференцията. Стана ясно, че Балъков изрично е забранил игрането на карти на връщане с автобуса от мача със Славия. Тях обаче явно са го хванали в крачка и това е официалната причина. Според Балъков решението му да накаже двамата капитани не е било лесно за него, но правилата трябва да се спазват. Също каза, че двамата играчи не са отстранени, а само наказани, залужават безспорно уважение и имената им не трябва да се очернят.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: