Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Румънски национал на проби в Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 08:17 / 07.02.2010Коментари (4)2263
©
Румънският младежки национален полузащитник Кристиян Мускалу е на проби в състава на Черноморец Бургас. До момента Мускалу е играл в Азербайджан с екипа на ФК Баку, който през лятото бе отстранен от Левски в предварителните кръгове на Шампионската лига. 20-годишният ляв халф е висок 181 сантиметра и е юноша на Стяуа и Кьолн. Играе в белгийския Сен Труиден, след което отива в босненския Славия Сараево. Мускалу има 4 мача за младежките национали на Румъния.

Източник: в. "7дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 73
01.03.2010
26.02.2010
25.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Поздрави от Пловдив.Статутквото няма да се промени.Левски и ЦСКА са имена и пазари.Най-добрите футболисти играят там и ако има някъде другаде що-годе свестен играч е изключение.Погледнете каква покупко-продажба се извършва там всяка година.Вземат някой или откраднат и след 6 месеца го продават двойно.Там лобират депутати,министри,влиятелни бизнесмени.
+1
 
 
Не сте ли разбрали, че добър български футболист няма да дойде в "Черноморец", докато отборът не си създаде име на водещ отбор в България. Нима Балъков не искаше Иван Стоянов, Иво Иванов и други нашумели имена. Как можеш да се конкурираш с ЦСКА и Левски. Тези наши псевдозвезди са готови да играят там и без пари. Пример - последният случай с Румен Трифонов - в ЦСКА за 3 пъти по-малко пари от Локо Сф. И как ще побеждаваш Левски и ЦСКА, когато те отмъкват най-доброто от българския пазар и за другите не остава нищо качествено. Литекс отдавна разбра това и затова разчита предимно на чужденци. Другият вариант е да създаваш свои кадри, но това става бавно, не можеш за година - две да създадеш добър футболист, да не говорим за отбор от своята школа. А виждаме, че Балъков пробва и няколко млади български момчета. Ако се докажат, ще ги включи в отбора.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: