Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
В Поморие очакват пълен стадион на полуфинала за Купата на България
Автор: Екип Burgas24.bg 12:14 / 27.04.2010Коментари (6)3313
© Burgas24.bg
„В последните ни мачове се събира доста публика, защото играем добре. На полуфинала за купата на България очакваме стадионът да е пълен до краен предел. Разчитаме много на публиката, за да оправдае важността на фактора домакинство", заяви председателят на съвета на директорите на „Черноморец-Поморие" Калоян Панайотов преди мача с „Калиакра" утре от 14 часа. Билетите за вход на турнирния сблъсък са по 5 лева.

„Младият ни състав надмина всички очаквания с достигането до толкова напреднала фаза от турнира. Имаме чудесен потенциал, защо да не отидем и на финал? Момчетата горят от амбиция да се доказват", добави клубният шеф. Той смята, че ще се получи оспорван и зрелищен мач и който не дойде на стадиона, ще изпусне много.

Треньорският щаб на поморийските „акули" има да решава сериозен кадрови проблем в центъра на защитата. Костадин Велков е наказан и като партньор на Пламен Димов трябва да бъде преквалифициран играч от друго звено. След червения картон за Велков в последния мач срещу „Дунав" в сърцето на отбраната беше върнат централният нападател Яни Пехливанов, но така се обезсили атаката, така че ще се умува и върху други варианти. Георги Калоянов и Тодорин Димитров още не са възстановени от травмите си и със сигурност пропускат мача. В Поморие нямат колебания кой да влезе и кой да отпадне от групата, тъй като разполагат точно с 18 здрави футболисти.

Още по темата: общо новини по темата: 43
07.05.2010
07.05.2010
05.05.2010
05.05.2010
04.05.2010
04.05.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Юрууууш еничари ! Вие сте любимците на агата на еничарите.Вие сте олицитворение на честна и коректна игра,на феърплей.Вие честно и достойно извървяхте дългия и трънлив път от окръжните групи до Б група.100% собствени кадри,дълга и славна история,могъща воля,велика слава-това е Черноморец Поморие....Напред еничари! Да превземем Европа! Правоверните са с вас !
0
 
 
Утре ще избягам от работа за да отида и да подкрепя моя най-любим и обичан от всички отбор,отбор с дълга и славна история,отбор с традиции и хиляди привърженици-великият,непобедим и легендарен клуб-Черноморец Поморие.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: