Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Поморие загуби драматично финала за Купата на България
Автор: Екип Burgas24.bg 20:07 / 05.05.2010Коментари (39)5712
Черноморец загуби драматично от Берое финала за Купата на България по футбол. Втородивизинния отбор бе на крачка от сензация, но гол на Дончо Атанасов в даденото от съдията продължение на редовните 90 минути, попари евро амбициите на поморийските "акули".

Поморие започна по-добре двубоя и организирани няколко опасни атаки в първите минути. Ударите обаче на нападателите на Черноморец не бяха достатъчно точни и опасни.

Постепенно Берое взе инициативата и до края на първото полувреме организира няколко опасни, но безплодови атаки.

Второто полувреме се разви о сценария на първото. "Акулите" започнаха по-добре двубоя. В 58-та минута невероятен шанс се откри пред Манев, да изведе поморийци напред, но той стреля слабо и вратаря на беройци улови.

Така се стигна до 92-та минута, когато отбраната на Поморие подцени изритана напред топка и Дончо Атанасов с хубав удар от движение донесе скъпоценното попадение на Берое.

Още по темата: общо новини по темата: 43
07.05.2010
07.05.2010
05.05.2010
04.05.2010
04.05.2010
30.04.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И на края на света ще отидем заради любомия Нефтохимик!!! А вие копърки гадни марш в кумлука, там ви е мястото!!! Черноморец Поморие не е Нефтохимик умнико, и никога няма да бъде!!! Играчите, които играят за него бяха откраднати от ДЮШ на Нефтохимик! Ако не си го разбрал, прочети това отново, може пък от втория прочит да проумееш, цацо!
0
 
 
добре, че поморие не спечелиха сега щяха да са преименувани на бургас за да може балъка да играе в европа. жалко е, че уж се обигравали за друг отбор!?! мъките им сега започват.
0
 
 
хахаха с 25-цата ходят малките, другите сме с нашите си коли, които може да сънувате, че ще имате някога :) боклуци сте вие, наживо насирате яко батееееее, стига сте се дразнели по форумите, жалко е ;)
-2
 
 
20-те "феновете" на ч-ц 2005 / въхър айтос да не се плюмчат
+3
 
 
Аз, защото явно съм най-тъпия тук, ще попитам пак за стотен път - Как можеш да откраднеш нещо, което си купил?
-2
 
 
"Сини акули", искаш мнения от неанонимни! Ето ти едно: Глупостите ги пишеш ти! Какво значи младежи на Черноморец Поморие??? Да, верно в момента отбора се казва така, но истината е, че Събев и компания откраднаха тези младежи от ДЮШ на Нефтохимик, както и лиценза на Нефтохимик и ни натири във В група! Истината е, че тези младежи са израстнали в Нефтохимик и този потенциал са го придобили там! И ако всичко си беше както трябва, сега Нефтохимик щеше да е на съвсем различно ниво! Но знайте, че всичко се връща в този живот, съвсем скоро Черноморец Бс ще яде "зелени шамари" от Нефтохимик! ЗАЩОТО НЕФТОХИМИК- ТОВА Е БУРГАС! ЛЮБОВТА С ПАРИ НЕ СЕ КУПУВА! БУРГАС ОБИЧА НЕФТОХИМИК!
+2
 
 
Браво на момчетата от Поморие. Показаха на цяла България, че няма нищо случайно в това, че са на финала. Браво и на Хубчев. Сигурен съм , че Левски и ЦСКА са му хвърлили око след този мач.
-2
 
 
Сини акули ...... искам да те в... на.... у..... центъра .....да те хванем за едното мадо и да те обесим ........
+1
 
 
Пфу! Пак тъпотии от сорта "Нефтохимик" е навсякъде и всичко... Пак от анонимци... Даже в тема която не касае нито "Нефтохимик" /от този сайт - то в такива теми нафта-феновете са най големи - когато не става въпрос за тях/ нито "Черноморец" Бургас... Само "Нефтохимик 1962" пак е на ниво, но пък той не е анонимен... Не виждам смисъл да се коментира тук - едва ли хейтърите биха разбрали какви са - просто е обречена кауза /има си латинско понятие даже/. БРАВО МЛАДЕЖИ ОТ "ЧЕРНОМОРЕЦ" ПОМОРИЕ
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: