Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
"Акулите" захапаха Светкавица с 4:2 в първата си контрола
Автор: Екип Burgas24.bg 11:42 / 03.07.2010Коментари (6)2385
©
"Черноморец-Бургас" се наложи с 4:2 над "Светкавица" /Тщ/ в първата си контрола от предсезонната подготовка. Над 500 зрители аплодираха не само победата, но и всяко красиво изпълнение на "акулите" на стадион "Лазур" в петък вечерта.
Гостите, които играха пределно мобилизирани, за да се доказват срещу по-реномирания си противник, повеждаха на два пъти в резултата чрез Невен Венков /16 мин/ и Николай Кемилов /58/, но по-високата класа на домакините в крайна сметка си каза думата. Головете за бургаския тим реализираха Антонио дос Сантос /39/, Адриан Фернандес /73/, Матиас Морис /87/ и Мартин Тошев /90/. Освен Дос Сантос дебют със синята фланелка направиха и другите три нови попълнения - Пламен Крумов, Тодор Паланков и Георги Андонов. Мениджърът Красимир Балъков пусна в игра напълно различни 11-торки през двете полувремена. Най-красивият момент в мача беше при третия гол за "акулите", когато Морис стреля с глава в напречната греда, Тошев върна отскочилата топка със задна ножица към германеца, чийто втори удар отново с глава порази мрежата.

"Доволен съм от влагането и старанието на момчетата. Нормално е да има нужда и от корекции, все пак са изминали само пет дни от началото на подготовката ни", коментира мениджърът Красимир Балъков.

В следващата си контрола черноморци излизат на стадион "Лазур" на 4 юли /неделя/ от 20 ч срещу "Сливен".

Още по темата: общо новини по темата: 43
26.07.2010
26.07.2010
23.07.2010
21.07.2010
21.07.2010
21.07.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нефтохимик1962, мъжки, напоследък нивото на коментарите доста падна, както и годинките на коментиращите, то е видно от речника им, както на сините, така и на зелените фенове, които преди редовно пътуваха заедно по автобусите за някой мач.....вместо да даваш пример на по-малките фенове ти подемаш техните кретенизми! Не си ли забелязал че сериозните фенове на двата отбора се отдръпнаха и не коментират, тъй като форумите станаха нещо като детска глъч на мач в основното училище! И най-неуместното нещо според мен е точно ти да коментираш Краси Балъков.....просто не си му на нивото, нито ти, нито аз, нито вашия треньор (който също си позволи да коментира), да го коментират доказаните специалисти по телевизията - другото си е ала-бала! И само за твоя справка тренера на Нефтохимик е родом от село Росен.....не виждам тсрамно ли е да си родом от село (аз лично и моето семейство сме бургазлии до 3то коляно и живея до Альошата, но не би ме било срам да съм родом от някое село, ако съм доказал на "гражданчетата" с успехите си на какво съм способен) Един приятелски съвет от мен: остави лапетата да си ръсят кретенизмите и не ги взимай толкова лично - все пак какво има да коментираш неща от сорта: скръц-скръц, или туууф-туууф, па-па па-па или чики рики?????? на колко си години в крайна сметка?
-1
 
 
Като гледам третия и четвъртия гол са били в последните 3 минути,когато явно Б-груповия тим е играл с резервите си.А на тоя по-долу дето само скърца и ръси глупости-ще му кажа че скърца ПСФК-то и само след първите 3-4 кръга ще се убеди в това.Евротурнири и медали си остават приказки за наивни балъци,Черноморец ще е много по-зле тая година и 5-то място вече ще е недостижим таван за циганина от Хотница,ако остане де-защото много ме съмнява.Мандрата свърши! С 14 милиона -5 място,а с орязани .....
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: