Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
"Черноморец – Бургас" завърши наравно със Сливен 2:2 в контрола
Автор: Екип Burgas24.bg 09:10 / 05.07.2010Коментари (4)2115
Черноморец и Сливен вложиха много старание и усилия на чудесно подготвения терен на стадион "Лазур" в Бургас, но не успяха да се победят и завършиха 2:2 в контрола. Още в четвъртата минута Костадин Дяков стреля силно от границите на наказателното поле и откри резултата за домакините.

Гостите не се стъписаха от ранно падналия гол и също на свой ред атакуваха опасно. В 35-та минута след пряк свободен удар Деян Христов изравни. До края домакините отправиха няколко опасни изстрела, но вратарят на Сливен спаси. Дебют с екипа на "Черноморец" през първото полувреме на срещата направи Жоао Салес, който е на проби в отбора. На два пъти той бе близо до отбелязването на гол, но стражът на гостите отрази неговите удари.

През второто полувреме Красимир Балъков пусна изцяло нова единайсеторка. Отборът на Сливен успя първи да стигне до гол като в 55 минута Николай Димитров изведе гостите напред 1:2. Домакините на свой ред продължиха да атакуват методично и да налагат волята си. Опасни удари към рамката отправиха Фернандес, Тони дос Сантос, Рикардо Андре и Педриня, но до гол не се стигна. В последната минута след изпълнение на пряк свободен удар най-съобразителен в полето на Сливен се оказа Андре, който през куп от играчи с глава провря топката в мрежата зад вратаря и възстанови равенството - 2:2.

Следващата контролна среща на "акулите" ще се играе във вторник - 6 юли, а съперник ще бъде тима на "Етър" Велико Търново.

Още по темата: общо новини по темата: 43
26.07.2010
26.07.2010
23.07.2010
21.07.2010
21.07.2010
21.07.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
хахахахахахахахахаххаха не е истина колко са смешни някои шаранчета... май забравихте, че до преди няколко години играехте в циганската махала и имахте и циганска агитка? с тия плоски и повърхностни заяжданки за камено сте просто смешни ;) и кво като играем там? ходим си с яките коли до там, правим си кефа, подкрепяме си отбора и вадим по 150-200 човека агитка, за разлика от вашата разпусната банда от 30 деца, 20 момиченца и 20те алкохолика, които са всъщност истинските ви фенове, но предадоха стария черноморец и си дадоха оцапаните метълски дупета за 2 кебапчета и безплатни знамена и шалчета. а колко кръв са срали само те си знаят ;) добре, че вече като видят мазути и тръгват в първата пресечка. жал ми е за тези лапета, дето пишат тука и предизвикат нови бичове и подути фарове при следващата среща... ;)
+1
 
 
Дечица, хайде малко по сериозно! Ако не са ви дали книжки да четете през лятото, то поне може да излезете да поритате топка или да играете на стражари и апаши, спорта е здраве, вместо да киснете по цял ден пред компа и да трупате килограми и холестерол! Оставете истинските фенове да коментират, вие си изживейте безгрижно детството, че после идват жени, деца, пари.....И все пак това е само съвет, имате си и родители все пак, те да ви берат грижа, аз само от солидарност ви го казвам - понеже и аз съм баща.....иначе живеем в демократична държава - никой не може да ви каже какво да правите, освен родителите ви .....поне до 18
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: