Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Мартин Тошев е голмайсторът на "Черноморец-Бургас" в летните контроли
Автор: Екип Burgas24.bg 16:27 / 26.07.2010Коментари (6)1918
©
Мартин Тошев е голмайсторът на "Черноморец-Бургас" в предсезонните контроли от лятната подготовка на тима. Русолявият нападател, който беше привлечен от ЦСКА през миналото лято, реализира 4 попадения в неофициалните срещи. По 3 гола вкараха новото попълнение Георги Андонов и германецът Матиас Морис. Друго ново попълнение- Антонио дос Сантос, прониза 2 пъти противниковите мрежи. Любопитна подробност е, че бразилецът откри и закри головата сметка на черноморци в контролите. В първата от тях той се разписа при победата с 4:2 над "Светкавица", а в последната наниза единственото попадение за успеха срещу "Черно море". С по 1 гол в проверките се отчетоха топреализаторите на тима през миналия сезон Хектор Гонзалес и Адриан Фернандес, както и Костадин Дяков, Рикардо Андре, Пламен Крумов, Венцислав Бонев и Орлин Старокин.

Равносметката на "акулите" от летните контроли включва 5 победи, 3 равенства и 1 загуба при голова разлика 19:12. Победите бяха записани над "Светкавица" с 4:2, над "Етър" с 3:1, над "Равда" с 2:1, над "Созопол" с 4:1 и над "Черно море" с 1:0. Фиксираните ремита бяха срещу "Сливен"- 2:2, "Унтерхахинг" /Гер/- 2:2 и "Сверовски Ватенс"- 1:1. В най-престижния летен сблъсък на български отбор беше записана единствената загуба с 0:2 от немския вицешампион "Шалке 04".

По силата на жребия "акулите" ще срещнат в първите три кръга от новото първенство софийски отбори. На старта на сезона в Бургас на 2 август от 21 ч е мачът с "Академик". Следва гостуване на 8 август от 21 ч на ЦСКА, а после домакинство на "Левски" на 15 август, отново от 21 ч.

Още по темата: общо новини по темата: 43
26.07.2010
23.07.2010
21.07.2010
21.07.2010
21.07.2010
20.07.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Европейската футболна централа УЕФА ще въведе ново изискване за получаването на лиценз от страна на клубовете за сезон 2012/13. Шефовете на футбола искат във всеки футболен тим да бъде назначен специален служител, който да отговаря за връзка с феновете на отбора. Въвеждането на подобна длъжност като задължителна точка за получаването на лиценз е била приета с пълната подкрепа на всички федерации, които имат представители в лицензионната комисия. Въпросните служители трябва да по-близкото сътрудничество между УЕФА и организацията "Supporters Direct", която брани правата на феновете в 17 държави в Европа.
0
 
 
за информация Разград играят ръгби-футбол и събрани са от кол и важе вместо топката ритат здраво по кокалчетата.....
0
 
 
ДПС спира отбора на Бургас в Б-група... Знаете че БФС има взимане даване с Доган от много време.... Така територията населена предимно с ТУРЦИ , които на изборите ще гласуват за Догана.. Сега ги пускат без мач бараж в Б-група защото всички знаят че РАЗГРАД няма как да бие зелият отбор на Нефтохимк...
0
 
 
нека всички поткрепим българските отбори в Европа... ЛИТЕКС,ЦСКА,БЕРОЕ и ЛЕВСКИ
0
 
 
Ами предпочитам да ги купя от касата вместо на черно!
0
 
 
Феновете на Черноморец искат да плащат билети
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров победи Новак Джокович в Рим
Д-р Теодор Борисов: През 60-те години българските национали имат най-големите успехи
Двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Александър Пелешенко загина на фронта в Украйна
Григор Димитров сред първите поставени в Рим
Григор Димитров с шанс за страхотен жребий за турнира в Рим

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: