Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Черноморец Бургас победи с 1:0 Черно Море при представянето
Автор: Екип Burgas24.bg 09:10 / 26.07.2010Коментари (7)2255
В последна контрола, на която стана официалното представяне на тима за новия сезон, "Черноморец -Бургас" се наложи над "Черно море" с 1:0. Двубоят на стадион "Лазур" премина с подчертан превес на домакините, които действаха по-настойчиво, а резултатът отразява показаното от двата отбора. Единствения гол падна в самия край на първото полувреме, когато Орлин Старокин проби мощно по левия фланг и сервира топката на новото попълнение Антонио дос Сантос, който разтърси мрежата с премерен шут.

Дос Сантос имаше още възможности за гол, при една от които отправи мощно воле, отразено от Пиргов. После Фернандес пропусна сам срещу вратаря, а добавката на Гонзалес беше отбита от бранител пред голлинията.

През второто полувреме и в двата състава бяха направени множество промени, като в хода на играта мениджърът на "акулите" Красимир Балъков смени всички от стартовата 11-орка. Запомниха се две отлични спасявания на Борел и резервата му Стоян Колев, които запазиха резултата непроменен. За четвърт час в игра за варненци се появи бившата звезда на европейския футбол Марио Жардел.

На 2 август "Черноморец-Бургас" стартира в новото първенство на "А" група с мач срещу "Академик" /Сф/ от 21 ч на стадион "Лазур".

Още по темата: общо новини по темата: 43
26.07.2010
23.07.2010
21.07.2010
21.07.2010
21.07.2010
20.07.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
стига си скромничал били са 25 000, минимум
+1
 
 
искрено се посмях с този жардел снощи.....не знам нарочно ли ги правеше тези чупки и стойки, или това му е нормалното състояние, но беше много смешен (в добрия смисъл на израза) - ходеше много силно изпъчил корема напред, бягаше с корема напред, а като вървеше назад почти правеше заден флик-флак :ДДДД иначе първото полувреме беше малко скучно до 35 мин, варналии бяха по-добри, повече разиграваха, второто полувреме нямаше нищо общо - нашите убедително ги надиграваха и създадоха много чисти голови ситуации.....мисля че като цяло се получи добър мач за контрола, с която черноморци зарадваха 2500 зрители на стадиона :))
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: