Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Черноморец-Бургас отстъпи достойно на Шалке 04 с 0:2
Автор: Екип Burgas24.bg 08:58 / 23.07.2010Коментари (3)2233
©
В абсолютно равностоен двубой "акулите" загубиха с 2:0 от вицешампиона на Германия "Шалке 04". През първото полувреме играта се водеше в центъра на терена, като и двата отбора имаха възможност да открият резултата.

Отборът на "Шалке" имаше лек териториален превес, като на няколко пъти Борел спаси опасни удари на домакините. Ектор Гонзалес и Адриан Фернандес също отправиха удари към вратата на "Шалке", но без да преодолеят стражът на немците. В 30-та мин при бърза контраатака Александър Баумйохан отбеляза единственото попадение за първите 45 мин.

През второто полувреме отбора на Черноморец имаше две отлични възможности, когато Гонзалес и Фернандес стреляха опасно, но без резултат. След 55-та мин, мениджърът Красимир Балъков направи много промени и пусна в игра всички свои футболисти. Пред Морис и Дяков се откриха добри възможности за промяна на резултата, но техните удари минаха встрани от вратата. Мачът вървеше към своя край, когато съдията отсъди пресилено нарушение пред наказателното поле на Черноморец. Зад топката застана Иван Ракитич, който технично прехвърли вратаря и оформи крайното 0:2.

На двубоя присъстваха над 2000 зрители, които аплодираха и двата отбора, а преди срещата Красимир Балъков и неговия добър приятел и треньор на "Шалке 04" Феликс Магат проведоха дълъг разговор.

Утре с полет от Мюнхен отборът на "Черноморец" пристига в България. Футболистите ще проведат възстановителна тренировка, а в неделя от 20:00 часа е официалното представяне на отбора пред бургаска публика срещу тима на "Черно море" Варна.

Още по темата: общо новини по темата: 43
26.07.2010
26.07.2010
21.07.2010
21.07.2010
21.07.2010
20.07.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
май идва края на 4ерноморец, парите свършиха край на бази и стадиони
+2
 
 
Спортният директор на Черноморец (Бургас) Фреди Бобич се е разбрал с ръководството на германския Щутгарт, пишат медиите в Германия. Според местните вестници "Щутгартер Нахрихтен" и "Щутгартер Цайтунг" Бобич ще бъде представен следващата седмица като наследник на Хорст Хелдт, който през новия сезон ще работи в Шалке 04. "Провеждам разговори с Щутгарт и нещата изглеждат доста позитивни. Мисля, че решението ще бъде взето другата седмица", коментира Бобич пред "ДПА". Бобич има договор с Черноморец до 2014 година, но според германските медии има уговорка с клуба, че може да си тръгне при оферта от Бундеслигата. Без да споменава имена президентът на Щутгарт Ервин Щаудт заяви, че проблемът около мениджърския пост е решен. "Всичко е готово. Сега всичко трябва да се получи много бързо", каза той. Самият Щаудт отива на почивка в неделя, което означава, че в събота трябва да бъдат проведени последните разговори и да бъдат уточнени последните формалности. Според изданието Бобич се е представил доста по-впечатляващо при предварителните разговори от конкурентите си за поста Андреас Мюлер, Герхард Пошнер и Карл-Хайнц Рийдле.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: