Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Черноморец започва подготовка с дузина нови
Автор: Екип Burgas24.bg 10:39 / 20.06.2011Коментари (1)1505
© Burgas24.bg
Черноморец се събира тази сутрин в 10:00 часа на стадион "Лазур" за начало на подго­товката. Очаква се треньо­рът на бургазлии Димитър Димитров - Херо да изведе група от над 30 футболисти за първо занимание, като по­не половин дузина от тях ще бъдат нови.

Със сигур­ност от Поморие ще бъдат привлечени поне 4-5 играчи, но от клуба не пожелаха да разкрият имената им. Твър­до в Черноморец през новия сезон са Ванчо Траянов, Вен­ци Христов, Борислав Балджийски и Павел Станев. Очакват се още ганайски на­падател и египетски бранител да минат проби при бургазлии, както и бразилски състезатели. Поне още 2-3 нови футболисти ще изля­зат утре на "Лазур" с екипа на Черноморец, но те първо ще изкарат пробен период, преди да подпишат кон­тракти с акулите.
Подготовка с тима ще за­почне и Соки Н'винга. Той е от Ангола, но има френски паспорт. Може да играе ка­то ляво и дясно крило. За по­следно е носил екипите на Плабенек и Колмар в трета френска дивизия.

Междувременно стана яс­но, че е възможна размяна на футболисти между Черномо­рец и новия член на А група Светкавица. В посока Търговище ще замине Васил Калоя­нов, а Славчо Шоколаров ще акостира на "Лазур".

През първите два дни от подготовката всички футбо­листи на Черноморец ще ми­нат през задължителните медицински прегледи. На 27 юни Херо ще заведе тима на лагер във Велинград, където има планирани три контро­ли, които ще бъдат от огромно значение за играчи­те, каращи проби в Черномо­рец. Акулите ще срещнат Банско, Локомотив София и Брестник. При завръщането си в Бургас на 13 юли Херо ис­ка да има яснота около това кои футболисти остават и кои си заминават от Черноморец.

Още по темата: общо новини по темата: 73
07.09.2011
06.09.2011
02.09.2011
01.09.2011
01.09.2011
01.09.2011
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ КОЙ Е ОТБОРА НА БУРГАС ?!!! И ОТ КОЙ ОТБОР СЕ ВЪЛНУВАТ БУРГАЗЛИИ? В НЕДЕЛЯ ОТНОВО ЗЕЛЕНА ИНВАЗИЯ И МОЩНА ПОДКРЕПА ЗА НЕФТОХИМИК, БЪДЕТЕ СИГОРНИ !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: