Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Ексклузивно: Мощна американска компания става спонсор на Локомотив (Бургас)
Автор: Екип Burgas24.bg 16:07 / 28.03.2016Коментари (4)5315
©
Американската аутсорсинг компания "Съдърланд Глобъл Сървисиз България" ще налива пари в най-новия футболен проект на Бургас. Новината, която ще бъде съобщена на официална пресконференция тази вечер, разкри ексклузивно за Burgas24.bg източник, отлично запознат с процесите във възродения Локомотив Бургас.

По всяка вероятност "Съдърланд" ще бъде генерален спонсор на бургаските "железничари", а логото на компанията вече е поставено на най-видно място върху футболните екипи.

На срещата тази вечер, която ще събере градския и спортен елит, ще присъстват представители от София, които ще обявят договора, както и подробностите по него.

Както съобщихме, по-рано, зад създаването на школата за футболни таланти стоят бургаските легенди Костадин Джамбазов и Благо Митрев, които обещават с работата си да върнат у футболните фенове изгубеното доверие.

Съдебната регистрация на Локомотив Бургас излезе в края на миналата година, а клубът ще стартира с детско-юношеска школа и мъжки отбор.

"Съдърланд Глобъл Сървисиз България" е един от големите инвеститори в Бургаска област. Над 500 са служителите на компанията в Бургас, а средната работна заплата е 1500 лева.

До този момент дружеството бе подпомагало еднократно няколко спортни клуба, но не бе декларирало трайни интереси в сферата на спорта.

А е очевидно, че "Съдърланд Глобъл Сървисиз България" смята сериозно да стъпи в България и Бургас. През тази година международният консорциум планира да инвестира още 10 млн. евро и да разкрие 3000 нови работни места в идните три години.

Глобалната аутсорсинг компания с регистрация в САЩ и основна база в индийския град Бангалор. Тя откри през 2008 г. кол център в София, обслужващ европейския пазар на водещи световни компании.

През 2013-2014 г. заработиха още два нови центъра за аутсорсинг на бизнес процеси - в София и Бургас. Дружеството в България също така вдигна значително приходите си през 2014 г. и те достигнаха 34.7 млн. лв. спрямо 20 млн. лв. спрямо година по-рано.

Мощният спонсор, който подава ръка на Локомотив Бургас, без съмнение гарантира финансовата стабилност на клуба в следващите няколко години.

Очаква се и други меценати да застанат зад проекта на Костадин Джамбазов и Благо Митрев. Първоначално за спонсор бе спряган Николай Филипов, който помага на Нефтохимик и е в отлични отношения с Джамбазов, но на този етап е по-вероятно това да не се случи.

Всички спонсори и детайли по един от най-амбициозните проекти в сферата на спорта в Бургас ще станат публично известни довечера.
Още по темата: общо новини по темата: 36
05.07.2017
07.06.2017
06.06.2017
04.06.2017
02.06.2017
02.06.2017
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Мангалите от комлука ще си го припознаят.. ;-пј‰
0
 
 
Толкова ли не се научиха тез "инвеститори" че в Бургас футболните проекти са всичко друго но не и успешни, та ще правят още един и то на отбор който няма и един фен. А 'мощните' инвеститори са само голи приказки за пред медиите, и 'наливането на пари' е отживаля терминология, за будалите!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: