Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Локо (Бургас) загуби баража драматично след рулетката на дузпите
Автор: Екип Burgas24.bg 21:26 / 06.06.2017Коментари (0)2993
Локо (Бургас) загуби драматично баража срещу Сокол (Марково) за влизане в Трета лига - Югоизточна група, предаде репортер на Burgas24.bg.

Мачът се игра на неутралния терен в град Раковски и в редовното време завърши 0:0. При рулетката на дузпите нервите на футболистите на Сокол се оказаха по-здрави и те спечелиха с 6:5. Фаталния пропуск от бялата точка за бургазлии направи Калоян Опнаков.

Съперникът бе безспорно по-добрият отбор, но защитата в черно и бяло бранеше своя тим безкомпромисно, като на няколко пъти и Костадин Георгиев се намеси блестящо. Първото по-сериозно положение за Локомотив дойде чак през второто полувреме. В 65-та минута Джамбазов се освободи добре на границата на наказателното поле, но ударът му бе твърде слаб, за да затрудни стража на Сокол.

Малко по-късно Нино Лечев получи топката и се отскубна между двама защитници, но страничният рефер вдигна флага за абсолютно несъществуваща засада. Хубаво изпълнение на Митко Трендафилов от пряк свободен удар мина на сантиметри над гредата. Последва нов опит на Митко затруднявайки максимално вратаря на Сокол, който със сетни сили изби в ъглов. Четвърт час преди края гредата спаси "железничарите", като топката се отби в напречния стълб и тупна пред гол линията на Локомотив.

Така се стигна до изпълнение на дузпи за определяне на победителя в мача. И двата отбора вкараха и петте си дузпи, стигайки до т.нар. внезапна смърт, в която потърпевш се оказа отборът на Локомотив. Последователно Трендафилов, Дончев, Нино Лечев, Стоян Ненов и Джамбазов се разписаха от бялата точка. Соколите също бяха безгрешни, стигайки до 6-то изпълнение, в което вратарят на тима от Марково спаси удара на Калоян Опнаков, а след това и сам вкара победната дузпа за своя тим.

За съжаление остава и горчивината от факта, че Локомотив Бургас остана непобеден през целия сезон, но въпреки това загуби. Предстои да се анализират грешките, отборът да се изправи след поражението и да се върне отново още по-силен.

Сокол Марково пък ще играе заключителен бараж на 10 юни от 18:00 часа срещу отбора на АФК Хасково. Двубоят отново ще се състои на стадиона в Раковски и победителят от него влиза в Трета лига.

Другият нов член в Югоизточната група е тимът на Тунджа от село Ягода. Това стана факт след победа с 4:3 след дузпи над Родопа (Смолян). В редовното време баражът на стадион "Тодор Диев" в Пловдив приключи 1:1.

Още по темата: общо новини по темата: 36
05.07.2017
07.06.2017
04.06.2017
02.06.2017
02.06.2017
30.05.2017
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: