Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Триразови тренировки за “Черноморец Бургас” в Поморие
Автор: Екип Burgas24.bg 15:31 / 07.01.2009Коментари (0)1243
Третият ден от първия подготвителен лагер в Поморие ще се запомни освен с празника на Св. Йоан Кръстител - Ивановден и с първата триразова тренировка за футболистите на Красимир Балъков.

Играчите станаха още по-тъмно в 7 часа, а във фоайетата пред стаите им ги очакваха отрупани маси с плодове, сокове, чай и кафе. След като закусиха набързо те се отправиха на сутрешен крос, воден от старши - треньора Красимир Балъков и неговия помощник Йончо Арсов. След около 40 минути бягане в спокойно темпо, футболистите се прибраха по стаите си, видимо разсънени от силния и студен морски вятър.

По-късно те закусиха, вече по обилно и в 11 часа се насочиха към терена на стадиона в Поморие, където кондиционния специалист Трендафил Терзийски ги очакваше със серия упражнения за гъвкавост, сила, бързина и издръжливост.

Преминали и през този тест, футболистите прекараха още час в залата на стадиона, където изпълняваха 12 упражнения в отделни станции, с различни уреди и разпределени по двама. Всяко от тези упражнения бе демонстрирано лично от старши треньора, който показа, че се намира в отлична кондиция, на която биха могли да завидят голяма част от футболистите. Балъков и неговите помощници стриктно следяха за ритъма и точното изпълнение на всяка една от задачите, като времето се отчиташе с точност до секунда. В края на втората сутрешна тренировка, играчите направиха стречинг и се прибраха по стаите си.

За 16 часа е предвидено третото последно занимание за деня, в което ще има двустранна игра. В нея отново ще се наблегне на някои тактически елементи и задачи, поставени от новия наставник на „акулите".

Най-радостното до момента е, че в отбора няма състезатели с оплаквания, въпреки сериозните натоварвания, които се увеличават с всеки изминал ден. Всички тренират на пълни обороти, което видимо радва ръководството на тима. Утре се очаква към отбора да се присъединят и последните двама футболисти - Иван Чворович и Александър Стоимирович, които получиха разрешение от ръководството да празнуват Коледа със своите близки в родината си Сърбия.

Още по темата: общо новини по темата: 51
28.02.2009
21.02.2009
20.02.2009
19.02.2009
17.02.2009
15.02.2009
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: