Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Черноморец се цели в четворката
Автор: Екип Burgas24.bg 16:07 / 08.02.2009Коментари (0)1283
© Burgas24.bg
Отборът на Черноморец замина на третия си зимен лагер днес, който ще бъде в рамките на шест дни край германския град Щутгарт.

Там акулите ще имат една контрола- в сряда с втория отбор на Щутгарт, а в събота се прибират в България. Групата е от 38 души, 26 от които футболисти. Македонският полузащитник Ванчо Траянов е ангажиран с националния си отбор, а третият вратар Калоян Кръстев има контузия в носа от последния мач в петък с Етър и не се качиха на самолета.

Старши треньорът Красимир Балъков отказа да говори пред журналистите с мотива, че така налага новия начин на работа. Занапред Балъков ще дава брифинги преди всеки мач на отбора и това ще бъдат контактите му с медиите.

"Проектът Черноморец върви с пълна пара. Каквото сме планирали, се получава и на този етап съм доволен. Определено съм оптимист, даже в по-голяма степен, отколкото бях в началото. Избрахме Балъков, защото беше най-квалитетния специалист, който беше свободен. Очарован съм от научния подход, който той налага", каза изпълнителният директор Добромир Горбанов.

Той допълни, че познанството с Красимир Балъков датира от две години и винаги са знаели, че в един момент двете страни ще имат общо бъдеще.

"Целта ни е да влезем сред първите четири отбора в първенството. Тя беше такава и преди началото на сезона. Въпреки слабите мачове в края на есенния полусезон, все още смятам, че можем да я постигнем, каза още изпълнителният директор.

Най-вероятно във вторник ще бъде подписан договор за сътрудничество със сензацията в Бундеслигата Хофенхайм. "От всеки договор с германски спортен клуб, България има само полза. Знам, че е правилна стъпка. Не е изключено занапред Хофенхайм да проведе част от подготвителните си лагери в България. Сигурен съм, че и те ще ни помогнат, ако имаме нужда от нещо".

Още по темата: общо новини по темата: 51
28.02.2009
21.02.2009
20.02.2009
19.02.2009
17.02.2009
15.02.2009
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: