Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Мачовете от испанската Ла Лига отново в родния ефир
Автор: Екип Burgas24.bg 16:28 / 14.09.2018Коментари (0)3486
©
Най-после любителите на испанския футбол отново ще могат да гледат мачовете от Ла Лига на живо. Днес стана ясно, че правата са закупени от MAX Sport. И то за следващите три сезона.

"Каналите на MAX Sport ще излъчват на живо дербитата от испанската Ла Лига през следващите три сезона. Феновете на футбола ще имат възможност да следят изявите на звездите на Барселона, Реал, Атлетико и всички останали свои любимци, които са част от едно от най-силните клубни футболни първенства в света.

Началото е още този уикенд с мачовете от четвъртия кръг, които ще се излъчват по MAX Sport 1. В събота феновете ще видят на живо трите най-големи претендента за титлата в Испания - Барселона, Реал и Атлетико. Първият двубой ще противопостави Атлетико (Мадрид) и Ейбар, които излизат един срещу друг от 14:00 часа. Веднага след това, от 17:15 часа, идва ред на гостуването на Барселона на Реал Сосиедад. Вечерта ще бъде закрита от Реал (Мадрид), който гостува на Атлетик (Билбао).

Футболният иберийски маратон по MAX Sport 1 ще продължи и в неделя с още два двубоя. Еспаньол и Леванте ще дадат началото в 17:15 часа, а в 21:45 часа Севиля ще бъде домакин на Хетафе.

La Liga е третото футболно попълнение в редиците на MAX Sport това лято. Спортните канали на А1 вече спечелиха правото да излъчват всички мачове от италианската Серия "А", а също и мачовете във вторник и финалния двубой от най-популярния, комерсиален клубен футболен турнир в света - УЕФА Шампионска лига.

"Спечелването на правата за La Liga е поредната стъпка от нашата стратегия да предложим най-доброто футболно изживяване на феновете у нас. Когато обявихме, че ще излъчваме УЕФА Шампионска лига, обещахме, че ще продължим да подобряваме съдържанието на каналите MAX Sport и La Liga е още едно доказателство за това. Щастлив съм, че нашият ефир ще успее да обедини огромна част от привържениците на най-популярната игра в света", заяви Симеон Донев, старши директор "Маркетинг" в А1 България", се казва в съобщението до медиите.

Още много футболни емоции ще ни предложат родните телевизии днес и през уикенда. Ще можем да гледаме на живо мачове от България, Англия, Италия, Холандия, Франция и САЩ.

Сайтът Telefootball.net ви помага да не пропускате нито един мач, даван на живо по телевизиите. Към сайта има и приложение за Android и iOS. Можете да си го свалите безплатно.
Още по темата: общо новини по темата: 1302
14.12.2019
14.12.2019
10.12.2019
07.12.2019
22.11.2019
21.11.2019
предишна страница [ 1/217 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: