Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Фенове на ЦСКА изпотрошиха сградата на БФС
Автор: Екип Burgas24.bg 15:50 / 29.06.2013Коментари (10)1682
© Bulphoto
Около 1000 фенове на ЦСКА излязоха на протест срещу случващото се в любимия им клуб.

Запалянковците, които се организираха предимно чрез социалните мрежи тръгнаха от стадион "Българска армия", преминаха през езерото Ариана в центъра на столицата и се насочиха към сградата на Българския футболен съюз.

Част от привържениците, разгневени от случващото се в ЦСКА, щурмуваха сградата. Мястото, което се помещава БФС постада много сериозно, като феновете изпочупиха прозорците на футболната централа и дори хвърлиха димки вътре.

Привържениците обстрелваха сградата с пиратки, камъни и други предмети.

Въпреки случилото се органите на реда не са успели да задължат никого, тъй като буйстващите фенове са били на групи. Според официалната информация на МВР броят на протестиращите е бил около 500 човека, но според очевидци те са били двойно повече. По данни на МВР няма пострадали.

След "Иван Асен II" групата от "червени" фенове се насочи към Орлов мост, който бе блокиран от привържениците.

В протеста на запалянковците се включиха и част от легендите на клуба. Бившият треньор на клуба Стойчо Младенов също бе част от протеста в неговия начален етап, но напълно се разграничи от случилото се пред сградата на БФС, като обяви, че не бива да се стига до подобни сцени. Същото сториха и много "червени" фенове.

Привържениците са изключително недоволни от ситуацията в ЦСКА. Почти всички играчи на отбора вече са подали молби за разтрогване на договорите си и де факто тимът от "Борисовата градина" ще остане без отбор. Мнозина от искащите прекратяване договора си с ЦСКА вече са си намерили нови отбори. Под въпрос е и участието на тима в "А" група през новия сезон.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 97
05.05.2014
24.04.2014
15.04.2014
03.04.2014
27.03.2014
20.03.2014
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Перушините от КараИбрахимспор трябва да не се правят на моралисти, щото това БФС си затвори очите като се обединихте със Сопот.
-4
 
 
Абе МеталикБотевъ Сопот що не играха в "б" окръжна заедно със секирово, Куклен, Кричим и долни Воден, като са такива моралисти ??? КараИбрахим, като спре да пере парите на държавата през МеталикБотевъ ще Ви видим тогава как ще ревете са Селския Митак.
+4
 
 
Този "БЪЛГАРСКИ ФУЗ" от давна трябваше да бъде потпален .... Перуката сам си го докара до тука със своите далавери . Правеха всичко възможно Чорбата до последно да играят в европа и с минимален шанс гришата да ги вземе те не се подсигориха ... после за да не глобяват жестоко целия Български футбол замаза полужението с оттегляне на лиценза на ЦСКА , а този клуб трябваше още преди 2-3 години да е в окръжните групи заради милионните си задължения но .... нали са софийски клуб ... държат ги до последно в А група вместо да ги пратят на село! Тези погроми на феновете на чорбата са нищожни в сравнение с погромите които нанесе перуката на отборите в България за да бутат напред едно слабо и смешно синьо отборче което накрая се и осра здраво и се видя,че без садии НЕ СТАВА!!!
+4
 
 
Един приятел ми каза, че в видял хора на Титан да водят множеството. Опорочиха протеста боклуците. И вместо да им изпочупят техните прозорци, отидоха тези на БФС. Не че не го заслужават, заради толкова подигравки с клуба ни. Вън боклуците от ЦСКА !!!
+8
 
 
Нямаше да е лошо,да си вземем трите точки с игра!!!!! По-сладко е!!! Глупаци-вместо да строшат главите на Гърнето и сие,те трошат прозорци,то не че е незаслужено,ама е по-лесно.....
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: