Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
БФС заплаши Пирин ГД с изваждане от "А" група
Автор: Екип Burgas24.bg 16:35 / 29.07.2013Коментари (52)1731
© Burgas24.bg
Българският футболен съюз изпрати официално писмо до ПФК "Пирин" (Гоце Делчев), в което обръща внимание на ръководството на клуба да се съобразява с текстовете на чл. 46 от Дисциплинарния правилник за сезон 2013-2014. По смисъла на правилника футболистите, служебните лица, треньори или ръководители на отбор, за който е установено по надлежния ред симулативна игра или влияние на развитието на резултата или на крайния резултат на футболна среща, подлежат на изключително сериозни санкции. 

БФС призовава ръководството на ПФК "Пирин" (Гоце Делчев) да запознае служителите си с въпросните текстове от правилника. В тази връзка Българският футболен съюз ще сезира официално и компетентните държавни органи с молба ПФК "Пирин" (Гоце Делчев) да бъде поставен на специален мониторинг. Ако представянето на отбора в мача срещу "Ботев" (Пловдив), изигран на 27.07. 2013 г., се превърне в тенденция през новия сезон, Българският футболен съюз няма да се поколебае да извади ПФК "Пирин" (Гоце Делчев) от състава на "А" група, за да запази духа на феърплея и почтеността в първенството.
Още по темата: общо новини по темата: 97
05.05.2014
24.04.2014
15.04.2014
03.04.2014
27.03.2014
20.03.2014
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Докато гледах мача ми се стори, че футболистите на "Пирин" Гоце Делчев гледаха отблизо и някак безучастно играта. Без головия нюх на определени играчи от "Ботев" нямаше да бъдат реализирани първия гол както на единия, така и на другия отбор. Анализ на случилото се: не е невъзможно КТБ да е решила да плати някое и друго футболно представления, въпреки че не мога са го докажа. Ако това е така, "Ботев" тръгва по пътя на други столични и извънстолични отбори, които многократно доказаха, че такава практика е повече от порочна. Защото такава практика води до тотална домашна хегемония и тотално евро- азиатско осиране. Ако приемем, че КТБ няма решаващ принос в победата, това означава, че "Ботев" е наистина най- сплотения, балансиран и обигран състав в А- група. И означава също, че тотално са надиграли "Пирин", които толкова си могат. Що ще тогава Гоце Делчев в А- група? В момента и за статисти не стават! Вероятно отговорите ще дойдат много скоро, още тази седмица. Ботев се изправя на европейска сцена срещу "Щутгарт", а след това "Пирин" приема "Левски". Резултатите може би ще хвърлят светлина върху истинското състояние на нещата. Прочее, успех на "Ботев" в сряда!
+3
 
 
Погледнете класирането до момента....Радвай се Пловдив,свиквай те шопи,"говеда и свине застана ли са пак на колене"....
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+15
 
 
Ако искат и Арменския поп да сезират БФС. Ботев е най-добрия отбор в българското първенство и това личи и навън в Европа. Друг е въпроса, че им се падна труден противник като Щутгард. Батков пед*раса ли пак е ревнал или Сираков. И както се пее в една песен "Имала майка едно ми чедо ГОВЕДО...". Точно БФС да не говорят за феър плей защото ги знаем съдийските отбори кои са. САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 29.07.2013 г.
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+17
 
 
Това са изрудите от БФС, не можаха да се сезират миналия сезон за домакинската загуба на Литекс от Локо София, или на лягането на ЦСКА на уникално слабия отбор на шопските буфери, само и само да не изпаднат. Или пък, когато марулите легнаха на чорбата, само и само да не влезем в ЛЕ. За ония боклуци БФС това не е проблем, но загубата на един супер слаб отбор със 7 гола, от един 6 пъти по добър от него е страшно. НЕЩАСТНИЦИ, ВКС им каза, че са нелегални обаче те не, изчезвайте всички от там бе, кои сте вие, че няма да се съобразявате с решенията на върховните съдилища в Републиката.
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+23
 
 
А Левски защо не са предупредени, те нямат точка дори!!
+20
 
 
еи тия шопи не могат да се примирят че ги млатят пловдивските отбори само бои до скъсване и да лазят по дъното ако пък изпаднат голям кеф за Пловдив само Пловдив
+20
 
 
Брейй,добре че ни легнаха тези Пирин,че никога не можехме да ги бием.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: