Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Хората с влияние в "А" група решиха: Без олигарси в новото политбюро на Боби
Автор: Екип Burgas24.bg 09:33 / 30.01.2014Коментари (0)1447
© Burgas24.bg
Нито един собственик на клуб в "А" група няма да попадне в новия Изпълком на БФС, научи "7 дни спорт". Хората с влияние в най-популярната игра са се договорили помежду си да не влизат в новото Политбюро на Борислав Михайлов, за да няма съмнения, че този или онзи клуб е облагодетелстван. Това означава, че от ръководството на Съюза ще излязат Гриша Ганчев (Литекс), Николай Гигов (Локомотив Сф) и Марин Митев (Черно море). За подобно нещо намекна вчера и босът на Ботев Пд Цветан Василев. Банкерът чистосърдечно си каза, че е имал разговор на тази тема с Кирил Домусчиев и Гриша Ганчев, които също смятат, че ще е по-спокойно, ако в Изпълкома няма футболни олигарси.

Във футболните среди обаче се говори, че сега ще настане голяма битка кой да влезе в Изпълкома като представител на босовете. Така беше преди време.

когато Васил Божков вкара Стефан Орманджиев като свой човек в управата на Боби, а Тодор Батков на момента номинира Наско Сираков. Издигналият кандидатурата на Михайлов пък Николай Банев по комсомолска линия сложи в Изпълкома своя довереник Красимир Георгиев.

Подобни схеми ще се разиграят и сега, прогнозират от задкулсието на "Иван Асен". Говори се, че Лудогорец ще сложи като свой представител Атанас Караиванов. Бившето пресаташе на БФС сега движи делата в създадената от Кирил Домусчиев и Тодор Батков фирма, взела тв правата на "А" група. От ТИМ също са готови с номинацията, като най-вероятно става дума за човек, отдавна свързан с Черно море. До края на седмицата и Венци Стефанов трябва да посочи човек за Изпълкома. Предполага се, че това ще е протежето му Стефан Капралов, който Белият вожд сложи да управлява ПФЛ. Присъствието на човек на Стефанов в БФС е задължително по линия на общия стадион на Славия и националния тим, който ще изгражда американска фирма. Освен от Овча купел, очаква се и от Герена да решат какво да правят. Проблемът е, че човекът на Левски трябва да е излъчен от Тодор Батков, но от хората, които искат да вземат Левски, от лятото са на друго мнение.

Със сигурност в Изпълкома на БФС ще останат Емил Костадинов, Наско Сираков и Йордан Лечков.

Още по темата: общо новини по темата: 97
05.05.2014
24.04.2014
15.04.2014
03.04.2014
27.03.2014
20.03.2014
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: