Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Над 70 малчугани участваха в турнир по футбол за детските градини в Несебър
Автор: Екип Burgas24.bg 12:27 / 20.04.2016Коментари (0)1879
За втора поредна година футболен клуб "Атлетик-2014" организира турнир между детските градини в Несебър, който се проведе под патронажа на кмета на града Николай Димитров. В надпреварата взеха участие над 70 деца от ОДЗ "Калина Малина", ЦДГ "Моряче" и ОДЗ "Яна Лъскова".

Проява, която се състоя на градския стадион, бе наситена с много оспорвани двубои, придружени от аплодисментите на родителите и гостите на турнира. Меренето на сили и умения на зеленото поле се превърна в истински спортен празник с много настроение и усмивки.

Кметът Николай Димитров бе сред гостите, уважили проявата, и от името на община Несебър поздрави участниците и им пожела успех.

В обръщението си градоначалникът сподели, че за Общинската администрация и Общински съвет е приоритетно развиването на спортните навици и култура у децата, защото така те се учат на дисциплина, изграждат се като характери и развиват качества, които само спортът може да им даде.

На турнира присъстваха още председателя на Общинския съвет Румен Кулев и общинските съветници Красимир Мавров, Пейчо Колев, Атанас Терзиев.

След оспорваните надпревари, при малките (трета подготвителна група) на първо място завършиха футболистите на ОДЗ "Яна Лъскова", на второ място се класира отборът на ЦДГ "Моряче" и на трето място - ОДЗ "Калина Малина".

При големите (четвърта подготвителна група) купата спечели отборът на ОДЗ "Калина Малина" с две победи - 2:1 срещу ОДЗ "Яна Лъскова" и 3:1 срещу ЦДГ "Моряче". Второто място беше отредено за децата от ОДЗ "Яна Лъскова", а на трето място се нареди тимът на ЦДГ "Моряче".

И тази година малките футболисти спечелиха награди, купи и медали. Отличията им бяха връчени от кмета на община Несебър Николай Димитров, председателя на Общинския съвет Румен Кулев и съветниците Красимир Мавров и Атанас Терзиев.
Още по темата: общо новини по темата: 89
07.03.2024
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
12.10.2022
05.07.2022
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нови медали за бургаската борба
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: