Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
"Карнобат" загуби лошо в Първомай
Автор: Екип Burgas24.bg 09:40 / 12.05.2016Коментари (0)1861
© ФК Борислав
Отборът на "Борислав" размаза с 4:0 гостуващия тим на "Карнобат". Два гола за успеха вкара развихрилият се Илия Длагонски, а с три асистенции блесна Васил Колев.

Още в 8-ата минута великолепно отиграване на Колев изведе бързоногия Длагонски сам срещу противниковия вратар Славов и първомайският нападател презицно прати топката в ъгъла за 1:0.

След ранното попадение домакините се прибраха в своята половина и заиграха на контраатаки. Гостите пък опитаха да променят развоя на срещата и на няколко пъти застрашиха вратата на първомайци. В 15-ата минута при едно центриране в наказателното ни поле играч на "Карнобат" чукна топката с глава и я прати в страничната греда.

Васил Колев повтори упражнението в 23-ата минута, когато с отличен пас изведе Илия Длагонски по левия фланг. Нападателят на "Борислав" финтира противников защитник и с невероятен фалцов удар от ъгъла на наказателното поле заби неспасяемо топката в далечния ъгъл за радост на многобройната публика на стадиона.

Успокоени от аванса си, първомайци намалиха темпото и това можеше да им изиграе лоша шега. Гостите все по-често достигаха до вратата, но късметът работеше в полза на "Борислав". В 29-ата минута удар от 20-ина метра на карнобатски футболист тресна горната греда, топката тупна пред голлинията и се върна на терена.

Малко по-късно грешка в отбраната на домакините позволи на играч на гостите да нахлуе в наказателното поле, но в последния момент бе блокиран. Минута преди почивката футболистите на "Карнобат" за трети път уцелиха греда, пак след удар с глава.

Първомайци стигнаха до третия си гол в 56-ата минута, след като Длагонски, Христев и Батинов разиграха топката по левия фланг. Последва пас към Васил Колев, който нахлу в пеналтерията на гостите и би с левия крак. Топката се удари в горната греда, но връхлитащият Йордан Томов я заби с глава в мрежата.

Класическият резултат съвсем обезсърчи футболистите на "Карнобат" и те свалиха гарда. Двайсетина минути преди края на мача над стадиона в Първомай се изсипа проливен дъжд, който затрудни и двата отбора.

Все пак първомайци се приспособиха по-добре към тежкия терен и в 83-ата минута вкараха четвърти гол. Йордан Томов успя да мушне топката между защитниците на гостите към Християн Христев, който се обърна моментално и технично стреля в левия ъгъл на карнобатската врата.

Победата изстреля "Борислав" с една позиция нагоре във временното класиране.

Още по темата: общо новини по темата: 89
07.03.2024
24.02.2024
24.02.2024
28.04.2023
12.10.2022
05.07.2022
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: