Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Юношите на Черноморец с драматична победа срещу Дунав Русе
Автор: Екип Burgas24.bg 14:14 / 03.10.2014Коментари (0)1283
©
Елитната юношеска формация на Черноморец Бургас до 17 години с треньор Владимир Вълчев спечели с 2:3 гостуването си на Дунав /Русе/. Двубоят от 11-ия кръг на елитното юношеско първенство се разви много драматично за гостите от Бургас. Те спечелиха с късен гол в последната минута, като в герой за "акулите" се превърна Живко Жеков след чудесна задна ножица. Бургазлии бяха догонващи на два пъти в резултата, но успяваха да изравнят чрез Радостин Неделчев и Живко Жеков.

Домакините от Дунав откриха резултата. След изсипана топка и неразбирателство между защитникът Димитър Дончев и вратарят Димитър Гочев, кълбото се озова в мрежата на гостите от Бургас. Минута по-късно Радостин Неделчев стреля от 25 метра неспасяемо в горния десен ъгъл на вратата на русенци и изравни резултата. 

Дунав отново поведоха в резултата, топката рикошира и попадна в състезател на домакините, който се озова сам срещу вратаря Гочев и прати кълбото в мрежата за 2:1.

"Акулите" не се отказаха и продължиха да търсят изравнителен гол. При една от атаките на гостите, Живко Жеков спечели дузпа и съм я реализира като изравни резултата. 

Пет минути преди края на срещата Кирил Тюлев от състава на бургазлии получи втори жълт картон и беше изгонен. В последната минута на срещата, след центриране от корнер на Христо Каймакански, Живко Жеков прати в екстаз целия тим на бургазлии, като отбеляза своя втори гол в мача след чудесна задна ножица и подпечата трите точки в полза на гостите от Бургас.

След тази победа "малките акули" имат 18 точки в своя актив, като в следващия кръг приемат тима на Литекс /Ловеч/.Двубоят е на 08-и октомври /сряда/ от 16:00 часа на стадион "Черноморец" в квартал "Акациите".

Черноморец Бургас U17: Димитър Гочев, Кристиян Христов, Димитър Дончев, Иван Стоянов (c), Христо Каймакански (Димитър Иванов), Николай Стоянов, Живко Жеков, Кирил Тюлев, Александър Киров, Николай Дросев (Симеон Русев), Радостин Неделчев (Илия Янев)

Още по темата: общо новини по темата: 53
17.06.2015
14.06.2015
13.06.2015
13.06.2015
11.05.2015
30.04.2015
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: