Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черноморец отпадна на четвърфиналите на Републиканското
Автор: Екип Burgas24.bg 10:33 / 17.06.2015Коментари (1)1226
Ботев разгроми с 4:1 Черноморец в мач-реванш от 1/4 финалите на турнира за Републиканското първенство при набор 96. В първия двубой "канарчетата" се наложиха с 1:0 и по този начин с общ резултат 5:1 се класират за полуфиналите. Двубоят се игра на стадион "Черноморец" в Бургас и бе изгледан от около 100 зрители.

По подобие на първата среща "жълто-черните" бяха далеч по-добрият отбор и въпреки реализираните четири гола, момчетата на Иван Кочев изпуснаха още една дузина положения пред вратата на "сините". За полуфиналите се класират още отборите на Черно море, Локомотив (София) и ЦСКА.

Още в 3-ата минута "канарчетата" стигнаха до гол, но той бе отменен. Борис Тютюков получи топката в наказателното поле на "сините" и прати топката в мрежата на "акулите", но попадението не бе зачетено заради засада. 2 минути по-късно Тютюков центрира остро, но никой в "жълто-черно" не засече кълбото. В 13-ата минута домакините организираха опасна атака по левия фланг, която завърши със слаб удар и той не затрудни стража на Мартин Димитров.

В 17-ата минута "канарчетата" създадоха сериозно меле в наказателното поле на Черноморец, след което Валентин Томов се озова на отлична позиция и стреля, но ударът му бе париран от защитник. Последваха силни минути за пловдивчани, в които срещата бе решена, след като в рамките на 13 минути "жълто-черните" реализираха три безответни попадения. В 24-ата минута "канарчетата" откриха след великолепна триходова акция. Емил Камберов центрира към Виктор Пенчев в наказателното поле на домакините, крилото свали с глава към Наско Милев, а нападателят с удар от движение разстреля стража на домакините.

2 минути по-късно Борис Тютюков бе изведен сам срещу вратаря на домакините и се опита да го прехвърли, но прати кълбото над вратата. В 29-ата минута Виктор Пенчев се пребори за топката и с плътен удар от 20 метра удвои преднината на "канарчетата". В 37-ата минута "жълто-черните" сложиха точка на интригата с трети гол. Борис Тютюков центрира в наказателното поле на Черноморец, а Емил Камберов с премерен удар направи аванса на пловдивчани класически. В 44-ата минута Валентин Томов изпълни ъглов удар и Кристиан Димитров с глава прати кълбото на сантиметри от страничната греда.

В първите минути след почивката "канарчетата" видимо намалиха оборотите и домакините се възползваха от това, като в 59-ата минута намалиха резултата с гол директно от ъглов удар. Това попадение стресна момчетата на Иван Кочев и пред вратата на "сините" се изви истинска вихрушка. В 62-ата минута Борис Тютюков проби и извади към Наско Милев, който от своя страна намери Емил Камебров, а деветката на "канарчетата" стреля в тялото на вратаря на 3 метра от вратата. В 67-ата минута "жълто-черните" направиха още по-изумителен пропуск. Виктор Пенчев изведе Рангел Игнатов на метър от вратата на домакините, а крилото с мощен удар прати топката над вратата.

60 секунди по-късно натискът на пловдивчани даде резултат и "канарчетата" стигнаха до четвърти гол. Стражът на домакините сбърка при изнасянето на топката и тя се озова във Виктор Пенчев, който пусна към Емил Камберов, а нападателят преодоля вратаря и на празна врата се разписа за 4:1. В 71-ата минута топката бе изпратена в половината на Черноморец, вратарят излезе и изби кълбото, а то попадна в Рангел Игнатов, който от 25 метра не уцели опразнената врата. В 78-ата минута футболист на домакините стреля от границата на наказателното поле, а Мартин Димитров се намеси отлично и спаси.

В ответната атака Георги Купенов пусна извеждащ пас към Виктор Пенчев, а крилото останал сам с вратаря на Черноморец стреля в тялото му. В 85-ата минута Рангел Игнатов проби по левия фланг и отправи плътен удар към вратата на Черноморец, стражът изби и Емил Камберов направи добавка, изпращайки топката във вратата, но страничният съдия отмени гола заради засада. В 87-ата минута Игнатов пусна към Милко Георгиев, който на свой ред изпусна сам срещу вратаря.

Жребият за полуфиналите е на 19-ти юни,а мачовете са на 22 и 26 юни

Още по темата: общо новини по темата: 53
14.06.2015
13.06.2015
13.06.2015
11.05.2015
30.04.2015
24.04.2015
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Супер са нашите момчета! И навън са като у дома си!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: