Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Малките "акули" разгромиха Созопол и са на крачка от титлата
Автор: Екип Burgas24.bg 17:10 / 30.04.2015Коментари (0)2228
Елитната юношеска формация на Черноморец Бургас до 19 години /набор 1996 и 1997/ връстниците си от Созопол с 4:1 като гост в мач от 12-ия кръг на областното първенство. Така момчетата на Росен Кавръков се нуждаят само от още 4 точки, за да бъдат недостижими на върха. След спечелената победа малките "акули" са лидери в първенството с 28 точки и 50-14 голова разлика и с мач по-малко.

Двубоят със Созопол се разви изцяло под диктовката на гостите от Бургас, които въпреки изразителната победа пропуснаха куп положения и уцелиха греда. През първото полувреме домакините удържаха равенството 0:0, като на три пъти се наложи вратарят на Созопол Станимир Минчев да парира удари на Даниел Костов, Мартин Иванов и Антон Атанасов. В средата на първата част стражът на гостите Станимир Минчев не успя да реагира, след като удар на Валентин Иванов срещна страничната греда. Малко след това и Звезделин Стефанов с хубав прехвърлящ удар можеше да открие резултата, но топката мина над напречната греда. До края на първата част и двата отбора имаха по няколко ситуации, но попадение не падна.

През второто полувреме малките "акули" наложиха своя стил на игра и резултатът не закъсня. След пас по фланга на Валентин Иванов, най-съобразителен в наказателното поле се оказа полузащитникът Николай Дамянов, който от малък ъгъл откри резултата в полза на бургазлии. Второто попадение отбеляза Антон Атанасов, който след асистенция на Мартин Иванов не остави шансове на вратаря Станимир Минчев. Домакините от Созопол все пак върнаха едно попадение, след като Димо Димов се разписа за 1:2. Стражът на бургазлии Петко Пацов се намеси при първия изстрел, но при добавката Димов отбеляза. Третото попадение за Черноморец отново беше дело на Антон Атанасов, който засече с глава.

Пропуски за Черноморец през втората част направиха Мартин Иванов, Николай Дамянов, Димитър Дончев и Даниел Костов. Крайният резултат 4:1 беше оформен от защитника Звезделин Стефанов, който със силен плътен шут по земя прати топката неспасяемо в долния ляв ъгъл на Созопол.

Следващата седмица, на 10-и май /неделя/ от 17:00 часа на спортно-тренировъчната база "Гнездо на акули" бургазлии ще изиграят отложения си мач срещу връстниците си от Несебър, които вчера загубиха с 2:0 от Поморие и остават с 23 точки на 3-та позиция. Втори е градският съперник Нефтохимик с 25 точки, но "шейховете" загубиха от ПФК Бургас и по този начин Черноморец се нуждае от победа и равен до края на първенството, за да остане на върха.

Черноморец Бургас U19: Петко Пацов, Боян Милков, Иван Стоянов (Павел Парушев), Димитър Дончев, Звезделин Стефанов (Кирил Киров), Вилен Гегамян, Николай Дамянов, Валентин Иванов (Айдън Ариф), Мартин Иванов, Антон Атанасов, Даниел Костов (Сюлейман Исмаил)

Още по темата: общо новини по темата: 53
17.06.2015
14.06.2015
13.06.2015
13.06.2015
11.05.2015
24.04.2015
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: