Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Малките "акули" се класираха на републиканското след бой над Несебър
Автор: Екип Burgas24.bg 13:35 / 11.05.2015Коментари (0)2179
©
Елитната юношеска формация на Черноморец Бургас до 19 години /набор 1996 и 1997/ се класира на републиканското първенство, след като спечели с 3:1отложения двубой срещу връстниците си от Несебър. "Акулите" затвърдиха впечатленията, че притежават един от най-добрите набори в цялата страна, след като преди месец в същия състав стигнаха до полуфинал за Купата на БФС.

Този полуфинал беше трети за набор '97 на "акулите" на републиканско ниво - постижение, с което могат да се похвалят малко школи. Първото място в подзона Бургас им осигурява участие на републиканското първенство при 19-годишните, като те стават и първият отбор в цялата страна, който си гарантира място в плейофите. Другите четири квоти в Югоизточна България се дават на Пловдив, Стара Загора, както и от поток Хасково-Кърджали-Смолян.

Двубоят, който се изигра вчера на тренировъчната база "Гнездо на акули" беше равностоен през първата част, без много положения и пред двете врати.

"Акулите" бяха по-активният тим на терена и успяха да поведат в резултата, след като Димитър Дончев асистира на Антон Атанасов. През втората част, наставникът Росен Кавръков направи няколко промени в своя състав. В игра се появи Валентин Иванов, който замени Радостин Неделчев, Айдън Ариф влезе на мястото на Николай Дросев, а Антон Атанасов отстъпи своето място на Кирил Киров. Второто попадение в срещата реализира Даниел Бенчев след пас на Антон Атанасов. За класическото 3:0 се разписа Боян Милков от дузпа, след като Кирил Киров беше повален в наказателното поле. Почетното попадение за Несебър беше дело на Юзгюр Садула.

Наставникът на бургазлии Росен Кавръков имаше доста проблеми с окомплектоването на своя състав. Защитникът Иван Стоянов от младшата възраст получи лека травма и остана извън групата. Халфът Георги Георгиев и защитникът Звезделин Стефанов продължават да се възстановяват от стари травми. Трима основни футболисти на старшата възраст бяха на училищен турнир в Сандански и пропуснаха срещата. Сред титулярните 11 участие взеха Симеон Русев, Николай Дросев, Христо Каймакански, централният бранител на младшата възраст Димитър Дончев и нападателят Радостин Неделчев. След спечелената победа, юношите на Черноморец са лидери в първенството с 34 точки и 54-15 голова разлика.

В следващия 14-и последен кръг на областното първенство старшата възраст на "акулите" гостува на ПФК Бургас, а двубоят e на 13-и май /сряда/ от 10:00 часа в квартал Долно Eзерово.

Черноморец Бургас U19: Петко Пацов, Боян Милков (c), Георги Николов, Димитър Дончев, Христо Каймакански, Симеон Русев, Николай Дросев (Айдън Ариф), Даниел Бенчев, Мартин Иванов, Антон Атанасов (Кирил Киров), Радостин Неделчев (Валентин Иванов)

Още по темата: общо новини по темата: 53
17.06.2015
14.06.2015
13.06.2015
13.06.2015
30.04.2015
24.04.2015
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: