Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черноморец елиминира Берое на 1/8-финал в турнира за Купата на БФС
Автор: Екип Burgas24.bg 13:46 / 31.10.2014Коментари (0)1469
© Пресслужба Черноморец
Елитната юношеска формация на Черноморец Бургас до 18 години /набор 1997/, с треньор Росен Кавръков елиминира връстниците си от Берое /Стара Загора/ с 4:1, в осминафинална среща от турнира за Купата на БФС. Двубоят се игра на спортно-тренировъчната база "Гнездо на aкули" край Бургаския квартал Сарафово. 

"Акулите" стояха по-добре на терена, владееха повече топката и напълно заслужено елиминираха своя съперник.

През първото полувреме те отбелязаха две подадения и пропуснаха поне още три. Гостите от Берое имаха само един удар през първата част, който беше извън очертанията на вратата пазена от Янчо Костадинов. 

Домакините от Черноморец откриха резултата, след като Антон Атанасов беше повален в наказателното поле и реферът посочи бялата точка. Даниел Андреев беше безпогрешен и реализира отсъдената дузпа.

Второто попадение за бургазлии стана след чудесна атака с по едно докосване между Боян Милков, Даниел Костов, Георги Георгиев и Мартин Иванов. Те изведоха по блестящ начин нападателят Антон Атанасов, който сам срещу вратаря на Берое Михаил Михайлов не сбърка и покачи резултата на 2:0.

До края на първата част домакините от Черноморец можеха да отбележат още попадения, но ударите на Мартин Иванов и Валентин Иванов минаха над вратата.Антон Атанасов нацели гредата. Даниел Костов също можеше да се разпише, но и неговият изстрел мина на сантиметри до гредата.

През второто полувреме домакините от Черноморец се прибраха в своята половина, предвид преднината от две попадения. Те играха на контраатаки, предпазливо и чакаха грешки на своя съперник. При една атака на гостите от Берое, Боян Милков от Черноморец отбеляза фантастичен гол и покачи резултата на 3:0. Той отне кълбото от противников състезател и с по-слабият си ляв крак не остави шансове на вратаря на гостите Михаил Михайлов, след като показа как се обират паяжените в сглобката на вратата.

След класическата преднина, "акулите" заиграха още по уверено и мотивирано. Гостите от Берое все пак върнаха едно попадение, след като хванаха защитата на Черноморец неподготвена и успяха да намалят на 3:1. Автор на попадението беше Димитър Видев.

В края на срещата Черноморец отбелязаха още едно попадение. Появилият се като резерва на мястото на Валентин Иванов Радостин Неделчев, който се състезава за елитната юношеска формация на "акулите" до 17 години, залъга трима състезатели на гостите, пусна пас към Антон Атанасов и той оформи крайният резултат в срещитa - 4:1. 

Освен Радостин Неделчев в игра се появиха Христо Каймакански, както и капитанът на елитната група до 17 години Иван Стоянов. Те играха вчера за елитната група до 17 години, при загубата от Лудогорец в Разград с 2:1.Двамата се появиха на местата на Вилен Гегамян и Кирил Киров.

Черноморец Бургас U18: Янчо Костадинов, Боян Милков, Георги Николов, Даниeл Андреев, Кирил Киров (Христо Каймакански), Валентин Иванов (Радостин Неделчев), Георги Георгиев, Вилен Гегамян (Иван Стоянов), Антон Атанасов, Даниел Костов, Мартин Иванов (Айдън Ариф)

След убедителната победа, бургазлии ще се надяват на благоприятен жребий в четвъртфиналите от турнира за Купата на БФС.

Още по темата: общо новини по темата: 53
17.06.2015
14.06.2015
13.06.2015
13.06.2015
11.05.2015
30.04.2015
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: