Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Интернет сменя телевизията
Автор: Екип Burgas24.bg 10:34 / 24.09.2012Коментари (6)1305
©
Удар чрез излъчване на мачове по интернет е воде­ща идея за спасяване на за­палянковците и клубовете от футболното "затъмне­ние". Вече 6 кръга в "А" гру­па не се предават пряко по­ради липса на тв договор.

Планът предвижда отбо­рите да излъчват своите ма­чове в официалните си сай­тове. Техническата под­дръжка не е особено труд­на, а може да бъде ангажи­рана и някоя интернет ме­дия. Вярно, като богатство на картината предаванията ще се върнат десетилетия назад в сравнение с актуал­ните тв стандарти. Но посте­пенно продуктът ще се разработва и усъвършенства.

Идеята е усърдно уточне­на с адвокати и благослове­на юридически. Засега се предвижда предаванията да вървят безплатно. И вече според фенския наплив е възможно да бъде фиксира­на някаква съвършено по­носима цена. Например -левче на мач или 5 лева за месечен абонамент.

Клубовете може да от­делят 10% от прихода за БФС като държател на тв правата плюс други 10% за отбора гост. Планът е готов, но явно тепърва ще се раз­работва в детайли и може би - в атмосфера и на проти­вопоставяне. Търси се клуб смелчага, който да прило­жи първи идеята и така да понесе (и контрира) първи­те удари от последствията.

Президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов вече обяви идея за евтина и пе­челивша клубна телевизия. И става нарицателен с "японска технология с опти­чен кабел". Всъщност теле­визия има и по интернет с разпространение чрез оп­тичен кабел.

Още по темата: общо новини по темата: 139
15.05.2013
14.05.2013
13.05.2013
10.05.2013
09.05.2013
22.04.2013
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Нали от бюджета се издържа т.н. Национална телевизия, т.е. за нея плащаме всички ние! Да се реши три мача по избор на БНТ да се излъчват седмично пряко и безплатно, все пак футболът е спортен феномен и най-популярната игра и това е национално значимо! А ако си плати някоя от частните ТВ да излъчва и останалите мачове. Това пълно затъмнение е недопустимо - поне за БНТ трябва да има различен регламент, а не всичко да бъде поставено наравно на пазарна основа!
+1
 
 
Открихте топлата вода. Ботев 2 сезона излъчваше онлайн.
+4
 
 
Аз съм против !!! Тая събота бях на косъм да отида в гостуващата агитка на Берое, за да гледам дербито за тракия... А ако играят Ботев срещу Цска 100% ще отида да подкрепя Пловдивския тим.Иначе бих го гледал по телевизията.
-2
 
 
Прост народ слаба държава. На Европата в задния двор т.е. кенефа. Всеки ден все повече ни усложняват живота разни тъпаци. Работи се срещу народа вече 23год.Малоумниците просто ни заливат.
+3
 
 
Абе те хората нямат пари за хляб ще дават пари за нашето умряло първенство.Ще кажат тоя месец 2 лева другия 5 накрая 10 и т.н.Не разбраха ли че пари да дават българският зрител да гледа нашето умряло първенство няма как да стане.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: