Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Капарират титлата на Левски
Автор: Екип Burgas24.bg 09:42 / 21.02.2013Коментари (1)1089
© Bulphoto
Близкият до клана Вуцови кръг "Мото Пфое" ще определя нарядите през пролетния сезон
Борислав Михайлов минира пролетния дял от първенството! До петък ще бъде обявено решението на боса на БФС за отстраняването от Съдийската комисия на Костадин Костадинов. На неговото място влиза Костадин Гергинов. Така на практика кръгът "Мото Пфое" слага ръка на една от двете най-важни комисии в БФС. В задаващата се кървава пролет реферите ще бъдат назначавани от шефа Никола Джугански плюс още двама души - въпросният Костадин Гергинов и Любчо Славчев. Последният беше в ПФЛ допреди година и половина, когато лигата администрираше турнира за Купата на България "Форд Мото-Пфое". 

В автомобилната продавачница пък Гергинов е през един кабинет с Руслан Вуцов Синът на съветника на шефовете на Левски Тодор Батков и Иво Тонев също е с позиции на "Иван Асен". Той е в мениджърската комисия на съюза. Както е известно, собственикът на "Мото Пфое" Атанас Фурнаджиев е вицепрезидент на Борислав Михайлов и в последната година и половина все по-сериозно участва в задкулисната работа на БФС. Костадин Костадинов пък остава само мениджър на комисията. Той обаче ще бъде с още по-орязани правомощия и няма да може да назначава арбитри, каквато е иначе препоръката на УЕФА. 

Решенията на Михайлов трябва да бъдат съобщени официално на страницата на футболния съюз днес или утре, или най-късно в петък, когато в Сливен предстои съдийски семинар. Той ще се проведе в хотела на члена на Изпълкома на БФС Йордан Лечков. Тогава ще стане ясно дали си заминава още един от членовете на комисията - Йордан Гулев. Той е на мушката, защото в края на миналата година е влязъл в открит конфликт с Никола Джугански. Гулев бил недоволен, че се прескача разпореждането на УЕФА съдийските наряди да се правят от мениджъра на комисията. Точно заради това за такъв през лятото бе назначен Костадин Костадинов. Напук на нормативните документи обаче, реферските наряди се правели от тройка, в която освен Костадинов и Джугански бил още Любчо Славчев. Гулев смятал, че ако УЕФА разбере това, ще има сериозни санкции за БФС. 

Очаква ce нагоре в йерархията на комисията да се изкачи Кольо Данев. Варненският рефер, който е добър приятел на клана Вуцови, направи сериозен ход миналата година. Тогава по негов доклад бе изхвърлен за няколко месеца от съдийството един от най-непокорните арбитри в гилдията - Христо Ристосков. На практика в лицето на Джугански, Гергинов, Славчев и Данев кланът Вуцови си гарантира доминираща роля в съдийската комисия. Не е трудно да се предположи за кого ще работи тя от пролетта при положение, че дон Иван е съветник в Левски, а синът му Велислав води устремения към купата на България отбор на Славия. Интересно е как ще реагират на подобен ход другите два претендента за титлата - Лудогорец и ЦСКА.


Източник: "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 139
15.05.2013
14.05.2013
13.05.2013
10.05.2013
09.05.2013
22.04.2013
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Работата е ясна - за говедата титлата, за слабия - купата
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: