Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Михов: С един уреден мач президентите в А група осигуряват бюджета за 5-6 месеца
Автор: Екип Burgas24.bg 08:58 / 28.09.2012Коментари (2)1041
© BulPhoto
Валентин Михов, който през миналата година държеше правата за телевизионно излъчване на срещите от А група, разкри как се уреждат срещите от А група. Според него с един нареден мач клубните босове осигуряват бюджета за 5-6 месеца напред.

Пред Николай Бареков в сутрешния блок на "ТВ7" Михов обясни: "Давам ти пример: аз имам клуб и ти имаш клуб. На теб ти трябват пари и на мен ми трябват пари - не сме плащали заплати по 5-6 месеца. Уреждаме една обръщалка - примерно от 0:1 до 4:1. Близки до играчите залагат суми, а ние с малък ресурс уреждаме бюджета за 5-6 месеца напред."

"Черно тото има, но то се организира извън Европа, защото в Европа не биха позволили подобни залози, ако се знае какво става. За да се вземат пари от уредени мачове, трябва да има 5-6 човека, които да са на стадиона и да залагат по интернет", разясни още по темата той.

Валентин Михов се присмя на идеята за създаване на нова телевизия на клубовете, която да предава на живо срещите от А група. Той смята, че никой няма да плати за подобен продукт и идеята е финансово неиздържана.

"Радвам се, че си правят нова клубна телевизия. Ще видите какви пари, какви милиони ще потекат. Не знам как си представят, че ще предават мачове", с ирония и безпокойство обяви Михов.

Вальо Михов изрази мнение, че в момента всички клипчета от срещите в А група, които се пускат в Youtube са незаконни и някой трябва да бъде наказан.

"В момента някой пуска клипче в Youtube и това не било нелегално. Сяда си някой фен, снима мача и после се качва видео. Навсякъде по света, ако качиш този продукт в интернет, това е наказуемо."

Михов се върна и на темата за ТВ правата през миналия сезон и сподели, че от "БНТ" още не са изчистили задълженията си към неговата фирма и клубовете.
"Един продукт беше оценен на 6 млн. за клубовете. От тях нито аз, нито моята фирма взимаме стотинка. На 29 юли Боби Михайлов се срещна с премиера и Нова телевизия обещаха да участват в проекта за българския футбол. БНТ са си изплатили 40% от задълженията, клубовете ще си получат около 95% от парите."

Още по темата: общо новини по темата: 139
15.05.2013
14.05.2013
13.05.2013
10.05.2013
09.05.2013
22.04.2013
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
михов и ти си един боклук как знаеш за обръщалките само, пе*ал, ако твоята тв се плаща да не би някой да плати бе негодник
+5
 
 
хахах крадеца вика дръжте крадеца.....човека има кредити трябва да се избиват
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: