Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Нефтохимик не успя да пречупи дублиращия тим на Лудогорец
Автор: Екип Burgas24.bg 10:43 / 31.10.2019Коментари (0)1226
©
Нефтохимик не успя да победи дублиращия тим на Лудогорец и завърши 0:0 в мач от 14-ия кръг на Втора лига, който се игра на стадиона в Созопол.

Цялото първо полувреме мина под диктовката на зеления тим. Още в началото възпитаниците на Диян Петкиов създадоха трудности за Лудогорец с няколко поредни атаки, които не можаха да завършат. Изключително близо до първия гол домакините бяха в 10-ата минута, когато след центриране от корнер на Николай Костов, те направиха три последователни удара към вратата на разградчани, но вратарят Дамян Дамянов се намеси.

В 14-ата минута Живко Петков бе изведен на добра позиция пред вратата на гостите, но Дамянов отново успя да парира атаката. След десет минути игра отново Живко Петков имаше шанс да се разпише от  центъра на наказателното поле, но ударът му не бе прецизен.

"Шейховете“ не съумяха да се възползват и от друга добра атака, която направиха в 24-та минута. След дълбок пас на Джунейт Али, Иван Колев нахлу в наказателното поле от ляво, подаде към Николай Костов, който центрира отново към Колев. Нападателият на Нефтохимик пробва със странична ножица да отбележи, но топката излезе в аут.

Няколко минути по-късно нова атака на "шейховете“ изправи на нокти вратаря на Лудогорец. Въпреки всички опасности пред вратата на Лудогорец  първата част завърши при нулево равенство.

През втората част гостите се активизираха и силите на терена се изравниха. В 60-та минута неразбирателство в защитата на Нефтохимик доведе до опасна ситуация пред вратата на Павел Здравков. Малко след това нападател на гостите нахлу в наказателното поле и стреля, но ударът му бе избит от Пламен Тенев.

Последва контраатака на Иван Колев, която не бе реализирана. До края на срещата и пред двете врати се разиграха по няколко интересни ситуации, но до гол не се стигна. В третата минута от добавеното време Радослав Апостолов бе на крачка да открие резултата за Нефтохимик. Изстрелът му от 20 метра обаче срещна гредата.

В следващия кръг "шейховете“ ще гостуват на Ботев /Гълъбово/, в Стара Загора. Срещата е на 9 ноември, в 16:30 ч.

Състав на Нефтохимик: Здравков, Ташолов, Али, Молдованов, Петков, Цачев, Колев (75 Костадинов), Костов (65 Карамфилов),  Тенев, Апостолов, Цонков (55 Филипов)

Резерви: Андонов, Димов, Мирославов, Георгиев
Още по темата: общо новини по темата: 99
16.06.2020
15.05.2020
14.05.2020
11.05.2020
25.04.2020
27.03.2020
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: