Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Екшън с 6 гола при официалното завръщане на Нефтохимик в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 18:16 / 24.11.2019Коментари (0)1225
©
Без победител завърши първото домакинство на "шейховете“ в Бургас. На стадион "ëfbet Арена“ Нефтохимик и Локомотив /София/ завършиха при резултат 3:3 след напрегнат и оспорван до последния момент двубой.

През първата част битката беше равностойна. И двата тима пропуснаха възможности да открият резултата. В 10-та минута Молдованов засече с глава центриране от корнер на Николай Костов, но изстрелът му мина покрай страничната греда.

Малко след това гостите нахлуха опасно в наказателното поле на Нефтохимик, но пропуснаха да отбележат. В 31-ва минута Цветомир Вачев стреля опасно към вратата на Павел Здравков, но изстрелът му мина над напречната греда.

Няколко минути по-късно Живко Петков бе изведен на удобна позиция срещу вратаря на гостите Ивайло Василев и пробва да се разпише от 10-ина метра, но топката не намери очертанията на вратата. Веднага след това Ерик Почански проби по десния фланг и центрира към Живко Петков, но той изби топката в корнер.

Три минути по-късно футболист от отбора на гостите игра с ръка в наказателното поле, за което бе отсъдена дузпа в полза на Нефтохимик. От бялата точка Николай Костов бе безпогрешен, отбелязвайки за 1:0.

В началото на втората част "шейховете“ удвоиха аванса си, чрез Димитър Костадинов. Пет минути по-късно, със спорен гол, гостите намалиха резултата до 2:1, но главният арбитър не счете, че има засада и призна попадението за редовно.

В 60-та минута, след центриране от фаул на Николай Костов, отново Костадинов бе точен за 3:1. След десет минути игра софийският отбор получи право на дузпа (решение, което също бе изненадващо) и така, след изпълнение на Светослав Диков от бялата точка, резултатът стана 3:2. В 77-ма минута отново Диков бе точен за 3:3. Той довкара избита от вратаря Павел Здравков топка.

В добавеното време и двата тима имаха възможност да променят резултата в своя полза, но нямаха късмет. Илиян Стефанов от гостите стреля опасно, но уцели гредата, а малко след това Живко Петков с красив далечен изстрел беше на крачка да зарадва отбора си с победа, но вратарят на Локомотив се намеси успешно.

Състав на Нефтохимик: Здравков, Ташолов, Димов, Костадинов (85 Колев), Молдованов, Петков, Цачев, Георгиев (40 Почански), Костов, Тенев, Цонков (62 Филипов)
Още по темата: общо новини по темата: 99
16.06.2020
15.05.2020
14.05.2020
11.05.2020
25.04.2020
27.03.2020
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: