Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Румен Ангелов: Всички скандали са около Нефтохимик! Случайност ли е?
Автор: Екип Burgas24.bg 18:07 / 12.09.2018Коментари (2)3404
Ще се въздържа и няма да взема отношение по докладната на колегите от Реформаторския блок, касаеща Нефтохимик. Но ще отбележа, че всички скандали са около този клуб. Случайност ли е? Този коментар отправи общинският съветник от ГЕРБ Румен Ангелов по време на днешното заседание на спортната комисия към местния парламент, предаде репортер на Burgas24.bg.

Новината, която ние първи съобщихме, бе и най-горещата точка на днешното заседание. Тя разпали страстите, макар и да не се стигна до сериозни дебати. Най-активен в изказванията си бе председателят на комисията Калчо Белов, който емоционално призова "реформаторите“ да оттеглят докладната.

"Тошко, оттегли си докладната“, обърна се Белов към колегата си в ОбС-Бургас Тошко Иванов, допълвайки, че тя е преразказ на трето лице (визирайки шефа на Черноморец Костадин Марков) и е написана неточно и некоректно.

"Аз бях там, видях всичко с очите си. На този мач видях дядовци, които бяха завели внуците си. Получи се един футболен празник за града. Господа съветници, оттеглете си докладната, тя ще издигне висока стена между футболните хора в Бургас“, каза още шефът на спортната комисия.

В крайна сметка докладната бе отхвърлена с 3 гласа "против“ и два "въздържал се“. Въпреки това се очаква предложението да се гледа на следващото заседание на местния парламент.

Единствен репортер на Burgas24.bg успя да разговаря по темата и с кмета Димитър Николов. Той увери, че ще остави решението изцяло на общинските съветници и няма да взима отношение в спора. Въпреки това отбеляза, че и двата отбора – и Черноморец, и Нефтохимик са на Бургас и трябва да радват жителите на града с успехите си.
Още по темата: общо новини по темата: 66
29.05.2019
24.05.2019
21.05.2019
19.05.2019
12.05.2019
11.04.2019
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 13.09.2018 г.
0
 
 
Румене, пишлеме вчерашно. Внимавай какво говориш за Нефтохимик, защото Бургас е доста тъмен град и какво ли не се случва из сенките. Да не стане така, че следващия път вместо да говориш поръчково срещу Нефтохимик, да плачеш защо няма добро улично осветление в града и до какво те е довело това. 26 годишно лайно, ходи още с мустаци от мляко. Добре че е тати, да ни уреди в общинския съвет, пък ние ще си ходим по тенисчица, все едно сме на лятно барче. Дрисльо, показвай малко уважение към града, гражданите и професията си и я върши честно и почтенно.
Aнонимен
на 13.09.2018 г.
0
 
 
Явно е че не е случайност
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: