Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Извънредно: Николай Тодоров аут от Нефтохимик, вижте триото, което ще управлява клуба
Автор: Екип Burgas24.bg 20:37 / 08.01.2019Коментари (0)3823
©
Управленската структура на Нефтохимик претърпя промени след днешното заседание на Съвета на директорите. Изпълнителен директор на клуба става един от основните му акционери – Павел Бошнаков. Той заменя на поста Николай Тодоров. Бошнаков бе избран с мандат от шест месеца, през които той и екипът му имат главната задача отборът да спечели промоция за професионалния футбол. След края на спортно-състезателната година, с оглед на изпълнението на поставените цели, заемането на поста ще подлежи на допълнително гласуване.

В първото заседание за годината днес бе официализирано и назначението на Недялко Москов като спортен директор, отговарящ за цялостната спортно-техническа дейност на клуба. Промени настъпиха и в йерархичната структура на Съвета на директорите. Начело на борда застана Андрей Рунчев, който ще бъде негов председател, като представител на главния акционер – Община Бургас.

"Аз съм изключително зает с личните си дела, но дадох обещание, че ще се съглася да поема оперативното ръководство на Нефтохимик, в името на каузата да възродим футбола в Бургас. Знам че ще ми коства доста нерви, но имам екип от хора, на които вярвам. Лично аз ще се ангажирам с финансите на клуба и като частно лице, и като собственик на "Мастерхаус“. Ще се постарая да подсигуря и нови спонсори. Главната цел, която си поставяме е, отборът да влезе във Втора лига и когато това се случи, с оглед на финансовата ситуация тогава, да поставим и нова цел, като се надявам тя да е първо място във Втора лига и промоция за Първа лига. Затова разчитам на Недялко Москов и съм уверен, че той ще се справи. Факт е че отбор се прави с ясна перспектива и трябва да се надгражда. Недялко има опит в това отношение“, каза пред Съвета на директорите новият изпълнителен директор Павел Бошнаков.
Още по темата: общо новини по темата: 66
29.05.2019
24.05.2019
21.05.2019
19.05.2019
12.05.2019
11.04.2019
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нови медали за бургаската борба
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: