Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Нов скандал избухна след градското дерби! Кишишев вбеси Нефтохимик с изказване, искат му оставката
Автор: Екип Burgas24.bg 00:09 / 26.09.2018Коментари (3)5057
© Burgas24.bg
Нов скандал се разрази след градското дерби между Нефтохимик и Черноморец, което се игра пред едва стотина души на стадион "Лазур", научи Burgas24.bg. По-рано днес "шейховете" победиха градския съперник с 3:1 и по този начин го изхвърлиха от надпреварата за Купата на Аматьорската футболна лига. В следващия кръг от турнира те ще се изправят срещу амбициозния проект Звезденбург.

За съжаление, също както и в първия сблъсък между двата отбора преди няколко седмици, събитията извън терена помрачиха футболния празник. Стигна се до грозна размяна на реплики, упреци и обвинения. Цялата трагикомедия се разигра само няколко часа след заседанието на местния парламент, на което бе разисквано предложението за смяна на ръководството на Нефтохимик, продиктувано от разхвърляната риба в предишния мач. Напук на всички обещания и препоръки, че футболната емоция ще надделее над грозните дрязги, между ръководствата на двата клуба избухна нов скандал.

Той бе продиктуван от изказване на Радостин Кишишев след загубата от Нефтохимик.

"От Нефтохимик хвърлят някакви обвинения за черно тото и уредени мачове… Това, че аз съм по-известен от целия им клуб… съжалявам. Искат с моето име да правят пиар", заяви треньорът на Черноморец пред камерата на Канал3. Това буквално разбуни духовете и предизвика остра реакция от целия щаб на "шейховете".

"Днес разбрах , че един бивш футболист е по-известен от футболен клуб Нефтохимик! Много смело, но предвид неадекватно състояние – простено", коментира наставникът на Нефтохимик Диян Петков. Напрежението между двамата ескалира още преди две седмици, когато Кишишев нахлу в съдийската стая след мача на Нафтата с Димитровград. По-колоритен в изказването си бе изпълнителният директор Николай Тодоров, който не пропусна да се изгаври и с докладната, с която "реформаторите" поискаха оставката му.

"Не може да се подиграваш така с Нефтохимик, Радостин Кишишев! Срам ме е, че съм ти защитавал качествата като треньор...Този клуб също е помогнал да си това, което си бил (добър футболист)! Искам от Общинския съвет оставката на треньора на Черноморец, за насаждане на омраза,  уронване престижа на бургаския футбол и подигравка с името "Нефтохимик", заяви Тодоров, допълвайки, че се надява думите му да се превърнат в докладна.
Още по темата: общо новини по темата: 66
29.05.2019
24.05.2019
21.05.2019
19.05.2019
12.05.2019
11.04.2019
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 26.09.2018 г.
0
 
 
що не ми пръднете на к**а мазути селски
Aнонимен
на 26.09.2018 г.
0
 
 
А не те е срам да защитаваш Джамбазов като играехте тото лото.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: