Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Големите футболни босове се разбраха: Без купуване на мачове и съдии
Автор: Екип Burgas24.bg 14:19 / 08.07.2019Коментари (13)1368
©
Министър-председателят Бойко Борисов проведе среща със собствениците на трите водещи футболни отбора Георги Домусчиев (Лудогорец), Васил Божков (Левски) и Гриша Ганчев (ЦСКА-София). На разговора присъстваха също главният прокурор Сотир Цацаров, заместник-главният прокурор Иван Гешев, министърът на вътрешните работи Младен Маринов, президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов и съветникът на министъра на младежта и спорта Гошо Гинчев.

По време на срещата бе обсъдено началото на футболното първенство у нас с оглед на спокойното му протичане. Собствениците на футболните клубове заявиха, че отборите им ще бъдат водени от принципите на честната игра. По думите им няма да се допуска напрежение на терена, което да се пренася към агитките. Няма да се позволят и заплахи към футболните съдии.

"Договорихме се. Дано да е за последен път и да има феърплей. Разбрахме се да не се купуват мачове, да не се купуват съдии, да не се пробиват отбори и тъй нататък, и тъй нататък. Да има пълен феърплей и да победи най-добрият", лаконичен бе Гриша Ганчев след срещата в Министерски съвет.

Президентът на БФС Борислав Михайлов благодари на министър-председателя Бойко Борисов, че спомага за решаването на проблемите в българското първенство.
Още по темата: общо новини по темата: 295
09.11.2020
20.07.2020
20.07.2020
17.07.2020
15.07.2020
11.07.2020
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Жалка картинка! Вече нямало да уговарят мачове и съдии?...Тая група от 3 отбора ли се състои или от 14?Пак жалък популизъм и нищо друго! Гнусна работа! Затова футбола ни запада и отдавна копае дъното! И така ще продължи дълго време.
0
 
 
Защо само тея тримата и Перукан- защото само те купуват мачове и уреждат съдии! Затова и само тях предупреждават. Даже и да има други съмнителни мачове те гравитират около тези три отбора, които си имат своите схеми. Апропо имаше отстранени футболисти, имеше детектори на лъжата, но само от единия отбор- какво стана, кой искаше да ги подкупи, кой ги караше да играят симулативно и този кой защо не носи отговорност за действията си?
+2
 
 
Ясно, баце е казал кой какво ще спечели през настоящият шампионат, разбрали са се, стиснали са си ръцете, а другите.....те да го духат!!! Няма ли кой да подаде един сигнал до УЕФА за тази сбирка на мутри, та те просто казват "досега купувахме мачове и съдии ама вече няма да правим така защото шефа така каза". До сега поне се криеха, сега седнаха и се разбраха помеждуси пред всички на официална среща! Баси пародията, закривай!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 08.07.2019 г.
+1
 
 
Тия в дясно май си спазариха първенството. Тия в ляво - само скляпат.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 08.07.2019 г.
+3
 
 
Какъв феърплей, бе? Ако има феърплей - Домусов и проекта му отиват направо в канала. Апропо, на тая "престижна" сбирка защо не е поканена и мутрата от Славия - и той много обича феърплея!
+3
 
 
Кой е*ал,е*ал. Кака се ожени ха-ха. Амнистия. Другите кучетата ги яли, нямат право на глас. Ако не беше жалко,щеше да е смешно.
+5
 
 
Само с тези 3 отбора ли ще започне първенството с джуджето,вълка,домуса и перуката тук, баси и нещастниците.
+3
 
 
Първо:защо само тези тримата? Другите отбори нямат ли "босове"? Второ:Щом и главния прокурор е бил там, и са се разбрали без ПОВЕЧЕ купуване на мочове, играчи и съдии - един вид ми намирисва да прикрием каквото е било досега, и да започнем на чисто. Ей затова сме на този хал... Дано всички отпаднат още в първи кръг, деа и нещастниците
+4
 
 
Това значи ли че щом уж големите са се разбрали по между си, шефовете на по малките отбори могат да уреждат мачове щом не са били на срещата? И факта че са били само тия тримата означава ли че някой от тях ще е шампион...? За един приятел питам...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нови медали за бургаската борба
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: