Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Венци Стефанов: Ковит, комит... грип като грип! Пускайте хората навън, че ставаме джендърска държава
Автор: Стойчо Генов 17:46 / 11.05.2020Коментари (4)974
© Lap.bg
Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венци Стефанов призова за още по-голямо разхлабване на мерките срещу COVID-19. Ексцентричният шеф се разпали, когато бе попитан дали футболистите на Славия са провеждали тренировки, преди това да бъде официално разрешено.

"И какво, ако сме тренирали? Извършихме престъпление ли? Убихме човек ли? Аз не виждам да има проблем момчетата да тренират. Теренът е 10 декара, спокойно могат да се подготвят на групи по 5-6 човека. Млади хора са, трябва да са навън, на въздух. Нали постоянно призоваваме и подтикваме младите да спортуват, а не да стоят пред компютрите. Слънцето и въздухът най-много насищат организма с витамини. Няма проблем момчетата да тренират. Нормално е да отидат да се раздвижат. В парковете може, по пейките могат да стоят по двама-трима, а на стадиона не можело. И в метрото вижте какво става, пълно е с хора в пиковите часове. Айде, стига! Къде е Киро на кирия. Няма такива уникални недомислици", избухна Стефанов, цитиран от Блиц. 

"Повечето футболисти на Славия са на по 20-22 години, не можем да ги държим заключени вкъщи. Нормално е да тичат по терена. Не мисля, че сме извършили престъпление. Нормално е да не са във форма. Два месеца затворени, опъват ластици, друсат се на едни гумени топки, мъка е. Имам внучета, футболисти... Всичко живо иска да е навън. 30 градуса е вече, няма как хората да стоят постоянно затворени в домовете си и после да се чудим защо сме станали джендърска държава. Не трябва да се превръщаме в такава. Пускайте хората навън! Ковит, комит... грип като грип. Вижте, че само в последните дни умряха повече хора от катастрофи, за съжаление", допълни още президентът на Славия.
Още по темата: общо новини по темата: 295
09.11.2020
20.07.2020
20.07.2020
17.07.2020
15.07.2020
11.07.2020
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Ей троен тулуп, за фейрплей не си ли чувал?! Няма ли кой да му изпере една глоба на този самозабравил се дядка? Никой ли в Бг не разбира, че неспазването на правилата, каквито и да са те, не го прави по-велик от другите. Ами точно това е проблема на тази държава - всеки гледа да прецака другите...
-1
 
 
Чесновата глава много ги разбира
-1
 
 
Тоя дали е от тулупите, дето спят до обЕд и после пишат постове?
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 11.05.2020 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нови медали за бургаската борба
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: