Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Курдов подхвана наред всички в Левски - Наско, Тити, треньора и играчите
Автор: Стойчо Генов 12:06 / 06.07.2020Коментари (1)897
© Burgas24.bg
Бившият нападател на Марица, Ботев (Пд) и Левски Петър Курдов направи доста остър коментар за ситуацията при "сините". Пловдивската футболна легенда не спести критиките си както към футболистите, така и към своя приятел Наско Сираков, който в момента е мажоритарен собственик на клуба.

"Показаното на терена е кощунство спрямо публиката на Левски, като се има предвид какво тя направи и продължава да прави за клуба. Това, което се дава като продукция, не устройва никого. Левски игра срещу Славия страхливо и боязливо. Мисля, че Георги Тодоров подходи неправилно. При 1:0 се изпусна моментът за натиск и втори гол, с който да се реши мача. С оглед на това, че Тити Папазов и Наско Сираков са в клуба, си мислех, че отборите сами ще падат на "Герена", но това не се случва въпреки замаха, с който говори Папазов", избухна Петър Курдов, цитиран от "Тема спорт".

"Може да кажете, че задълбавам нещата в труден момент, но може ли футболистите на Левски да играят с червени обувки? По наше време треньорът Христо Младенов се появи с червена грейка на "Герена" и публиката щеше да го утрепе - едва го извадиха жив през тунела. Да сте видели в ЦСКА да носят сини бутонки? Това са малките неща, които бутат голямата работа. Паулиньо и Мазурек - те са си изпели песента. Не знам този пумпал Мазурек кой го е довел, да не говоря за другите. И то говорим за играчи със заплати от по 15-20 хил. евро. Кой е подписвал такива договори? Имаме голяма школа, но се вижда, че юношите не са узрели за голям футбол. Последното талантливо поколение беше набор 1988, но бе разпиляно като пилци. Папазов да спре да дава интервюта, защото не е футболен човек и да остави този, който разбира от играта, да дава мнения", допълни още пловдивчанинът.

"Искам да попитам кои са приятелите на Наско Сираков в Левски? Има толкова хора с богат опит, къде са те? Емо Велев, Мишо Вълчев, Гибона - няма такива фигури на "Герена". Защо той страни от такива като нас", завърши бившият нападател на Левски.
Още по темата: общо новини по темата: 295
09.11.2020
20.07.2020
20.07.2020
17.07.2020
15.07.2020
11.07.2020
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Типичния хейтър,не направил нищо значимо в живота си! Дрънка откровени глупости, търси трибуна и внимание!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: