Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Венци Стефанов: На 70 бимбирици съм, но не ме е страх от вируса! Страх ме е от грозни жени!
Автор: Екип Burgas24.bg 11:10 / 16.03.2020Коментари (8)1505
©
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов остана верен на ексцентричния си стил и направи култово изказване относно епидемията от коронавирус и объркването във футболния календар.

"УЕФА ще каже как ще бъде завършен сезонът в Европа, държавата решава за празните трибуни. Насоките ще дойдат от УЕФА. Всичко е в ръцете на УЕФА и спортното министерство. Не мисля, че Михаил Касабов, Емил Костадинов или Атанас Фурнаджиев имат повече информация от премиера. Трябва да спрем да чешем езици. Само Този горе може да каже кога ще бъде пикът на вируса. Дори професор Мутафчийски не знае кога ще свърши всичко. Познавам го добре професора, приятел ми е - много добър специалист и човек, а явно и много добър ръководител", заяви Венци Стефанов пред Спортал.

"Приказките за нулев сезон идват от устите на простаци, разни празнодумковци. Какво значи нулев сезон?! А кои български клубове ще играят в евротурнирите наесен? Това не са сериозни работи".

"Дали спазвам указанията? Да, спазвам ги, но все пак имам и някакви ежедневни ангажименти, та се налага понякога да излизам. Не може да си съвсем като пиле в клетка. Не разбирам младите какво ги е страх толкова от коронавируса - просто трябва да се спазват правилата и да има спокойствие. А питате ли ме мен - аз съм на 70 бимбирици! Мен не ме е страх от вируса, страх ме е само от грозни жени", заяви босът на най-стария столичен клуб.
Още по темата: общо новини по темата: 295
09.11.2020
20.07.2020
20.07.2020
17.07.2020
15.07.2020
11.07.2020
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ми теб коя ще те хареса, тъпон селски
+2
 
 
Когато нещата са наред- няма лошо Хъмпи и тоя тюфлек да ни разсмиват.Ама когато нещата са сериозни- тоя смешник е изключително досадно дразнещ! Моля медиите при сериозни ситуации да не дават и да не публикават мнения за каквото и да е на доказали се идиоти!
+3
 
 
Една торба с лайна си,и то отровно червени!
+4
 
 
Нагла дебела свиня-това е Венци"Корема"!Само ще ви кажа,че навремето"Славия"беше най-симпатичния отбор от София.Но...попадна в ръцете на организираната престъпност в лицето на"сикаджиите"и се обезличи а фенската им маса се стопи до 2-3 файтона хора.Повечето от "ръководителите"на добрата стара "Славия"бяха разстреляни и останаха малцина като този наглец за да перат мръсните пари на Маджо и сие...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 16.03.2020 г.
+3
 
 
Отдавна не си интересен, мутро! А и красиви жени да има около теб - за нищо не ставаш вече! Скрий се, че плашиш вече хората.
на 16.03.2020 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: