Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Венци Стефанов: Прости хора, посерковци! Като не носиш гащи, обувай полата и се махай!
Автор: Екип Burgas24.bg 09:48 / 20.03.2020Коментари (7)1265
©
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи поредното си остро изказване към свои колеги от клубове в Първа лига. Ексцентричният бос не скри, че е неприятно изненадан от поведението на ЦСКА-София и Левски, но намеси и името на собственика на Локомотив Пловдив Христо Крушарски.

От "Армията" поискаха БФС да преприеме мерки за компенсиране на финансовите загуби след спирането шампионата. "Сините" пък призоваха футболната централа да защити икономическия интерес на клубовете. Венци Стефанов обяви такова поведение за "срамно".

Ето какво каза президентът на Славия пред колегите от Спортал:

"Само много прости хора могат да искат компенсации. Ако искат да се сърдят, ако искат да реват като магарета, но е така. Те имат договор с футболистите за една, две, три или три и половина години. В тези договори няма клауза, че при извънредна ситуация и разпускане, няма да им се плащат парите.

В момента първенството е отложено, след това мачовете ще се доиграят и ще бъде излъчен победител. Това е решението за момента и те нямат никакво право да искат компенсации и да мрънкат. Чух, че и Христо Крушарски искал компенсации. ЦСКА и те...

Като не можеш да се справиш с някои неща, кажи си открито, че не можеш и започни да търсиш начин да се реши ситуацията. Много по-достойно е да застанеш очи в очи с футболистите и да им обясниш какво е положението. Това е достойният начин. Спокоен съм за Славия, защото знам, че нашите играчи са българи и ще разберат, ако се стигне до такава ситуация.

Ако Левски и ЦСКА разчитат от зрителите на мачовете да покрият разходите, директно лъжат. Нещата трябва да се кажат открито и честно.

Ако спортните хора започнат да реват като вдовици, какво да кажат болните, старците?! Държавата за кого по-напред да отдели средства! Спортистите са здрави, могат да издържат в тази ситуация. Има много хора в нужда. Не може ръководителите на тези два гранда да хленчат, мен ме е срам! Срам ме е, че изобщо имам нещо общо с тези хора.

Срамно е! Не са минали 5-6 дни от решението на държавата и те почват да реват за пари! За кого по-напред държавата да даде. Дават много лош пример на хиляди привърженици. Нека всички мои колеги не хленчат като баби! Дайте да се стегнем и да помогнем с каквото можем тази пандемия да изчезне! Да бъдем дисциплинирани!

Утре ЦСКА и Левски могат да поискат и от Светия Синод пари. Срамно! Декларацията на ЦСКА едва ли е писана от Гришата, той не е Христо Плачков. Това го е писал някой нагаждач около него. Павел Колев пък отдавна реве, всички около него събират пари.

Има толкова болни хора, грандовете ревнаха за пари. Откъде да даде пари БФС?! Той взима пари от УЕФА и ФИФА, а сега всичко е спряло. Тези глупаци не мислят ли?! Откъде да паднат тия пари! Това са ограничени хора.

Какво да кажат лекарите и полицаите, които се скъсват от работа и са под непрекъснат риск. Футболистите и футболните шефове сега са разпуснати и са при семействата си. Те рискуват ли, какво правят?! Ако не им се дават заплатки, да излязат и да го кажат. Като нямаш дупе и не носиш гащи, обувай си полата и се махай!

Полицаите са по гетата, на първа линия, лекарите... шапка им свалям! А ние се молим на БФС за парички! Това е посерковщина! Дунав и Етър защо не ревнаха - и те не са цъфнали и вързали! И ние имаме проблеми, но ще стиснем зъби.

Тези хора са срам за спорта. Само Левски и ЦСКА - големите грандове, чух да реват за пари и за помощ. Не чух от друг спорт да има такива изказвания, декларации. Срам ме е, че познавам такива хора. Нека първо мине това нещо, после ще търсим решение. Сега като нищо не работи, откъде да вземе държавата пари".
Още по темата: общо новини по темата: 295
09.11.2020
20.07.2020
20.07.2020
17.07.2020
15.07.2020
11.07.2020
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
"Като нямаш дупе и не носиш гащи, обувай си полата и се махай."..... Такова иэкаэване може да направи единственно много ограничен човек с абсолютно никакъв интелектуален левел.Г-н Стефанов, съветвам ви да эапочнете частни уроци по български еэик и докато не го научите да не се иэкаэвате по медиите. Във ваша полэа ще е. "Като нямяш дупе и не носиш гащи..." Тук се намеква эа женският пол. Та нима жените нямат дупета и не носят гащи, или бикини? ....."Обувай си полата и се махай.".... Полите г-н Стефанов не се обуват а се слагат. Обуват се само обувки.Такъв раэвален български не говорят дори ромите в Факултето а тоэи дава интервюта. Това са те, Венци и Крушарски, хората които чупят тъпомера.
+4
 
 
За първи път казвам ...браво за изказването на Венци ! Точно и ясно !
Сподели какво ново....
на 20.03.2020 г.
-4
 
 
Да се закриват всички отбори от първа лига. И без това само развъждат гамени и "ултраси". Доста тъпи парчета има по стадионите.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: