Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Интересен победител в класацията за Футболист №1 на октомври
Автор: Стойчо Генов 14:46 / 07.11.2019Коментари (5)1292
©
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев спечели приза за Футболист №1 в efbet Лига за месец октомври според InStat Index. Класацията се прави за втори пореден сезон от Асоциацията на българските футболисти (АБФ), в сътрудничество с ИНСТАТ - една от най-големите компании за футболни анализи и статистика.

31-годишният нападател събра индекс на ИНСТАТ 320.67 и за първи път спечели приза. Само преди няколко дни Димитър Илиев получи първата в своята кариера повиквателна за националния отбор на България за предстоящите мачове с Парагвай и Чехия. Пловдивчанинът е лидер в класирането при голмайсторите в родния елит с 10 попадения и 4 асистенции.

Второ място в класацията зае вратарят на Лудогорец Пламен Илиев. Националът събра индекс 303.33 и стана първият страж, намирал място в Топ 3 от създаването на анкетата досега.

Призовата тройка допълва друг футболист на Локомотив (Пловдив) – Парвизджон Умарбаев. Таджикският национал има индекс на ИНСТАТ 299.67, като той също попада за първи път в класацията.

Припомняме, че за победител се обявява играчът с най-висок InStat Index, който се определя чрез формула на основа действията на футболиста - голове, асистенции, точност на подавания, успешни единоборства и други показатели. Процентът на успешни действия увеличава индекса, като върху него оказва влияние и нивото на опонента в мача.

През настоящия сезон победителите в предишните класации за най-добър футболист според InStat Index за съответните месеци бяха Иван Горанов (Левски), Евандро (ЦСКА-София) и Холмар Ейолфсон (Левски).
Още по темата: общо новини по темата: 295
09.11.2020
20.07.2020
20.07.2020
17.07.2020
15.07.2020
11.07.2020
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Трябва да се пробваме за това дето всеки локомотивец, тайно се надява. Имаме силите да го направим.
+2
 
 
Браво Мите голям си.Продължавай все така.
+3
 
 
Миналия месец Малембана беше втори, сега Митко първи, а Умарбаев трети! Нещата са сериозни! Този Локомотив радва хорта, това е най -важното!
+5
 
 
За Митко е ясно. Радвам се за приза на Умарбаев! Това е гръбнака на отбора ни! Парвиза трябва задължително да бъде обвързан с нов договор преди всички останали в отбора! Безценен е!
+5
 
 
Двама Локомотивци в тройка Перфектно и Заслужено!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: