Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Клуб от Първа лига пред фалит, няма да поднови участието си в първенството?
Автор: Стойчо Генов 19:59 / 23.04.2020Коментари (3)1225
©
Клуб от Първа лига е пред фалит и най-вероятно няма да възобнови участието си в първенството, когато отмине пандемията от COVID-19. Става въпрос за Дунав, а предупреждението направиха привържениците на русенския клуб. Те излязоха с официално съобщение на своята страница във Фейсбук "ФЕН КЛУБ Дунав Завинаги".

Ето какво написаха феновете на "драконите":

Скъпи Дунавци, постът ни този път ще е различен. В него няма да видите позитивизъм, а напротив - точно обратното. Наред с пандемията COVID-19, която е обзела целия свят, друга "зараза" вещае тъжния край на нашият любим отбор Дунав. С дълбоко разочарование Ви съобщаваме, че "драконите" най-вероятно няма да подновят участието си в efbet Лига, когато тя се възобнови. Причините са много и доста от Вас ги знаят.

Започваме от парите и обещанията, които дадоха някои хора. От 15.02 тази година, играчите и треньорският щаб, не са вземали нито един лев. На фона на отборите, които намаляват заплатите на своите играчи, Дунав се откроява, като остави футболистите си без пукната стотинка навръх Великден... Днес на сесията на общинския съвет, трябваше да бъде обсъдена точката, относно финансовата помощ от страна на Общината към отбора.

Е, такова нещо за съжаление не се случи и каквато и да било общинска помощ за футбола, към този момент няма да има. Ние от Фенклуб "Дунав Завинаги" призоваваме всички виновни за това, отборът да стигне до такова положение, да се покажат и излязат с някаква гледа точка. Не желаем, феновете на отбора да живеят в неведение, относно любимците си и какво ще се случва с тях.

Искаме да припомним и на новия кмет на Русе - господин Пенчо Милков, че е редно когато каже нещо, да се постарае това да се случи. Нека проблемите се назоват с истинските им имена и да се решат. Омръзна ни в последните 2 години, постоянно да сме на тръни и да не знаем ще има ли отбор или не. Огромен срам за града е това, което се случва в отборът, който го представлява в най-високото футболно ниво в България.

Умоляваме всички, които обичат Дунав, да разпространят този пост, където могат и да коментират, какво според тях се случва в отбора. Нека се даде гласност на проблемите, които имаме, за да се намери тяхното решение. Нека всичко е прозрачно и да се казва точно, каквото е. И дано да излезем с чест и достойнство от тази ситуация. За да пребъде Дунав! Само Дунав и с Дунав Завинаги!
Още по темата: общо новини по темата: 295
09.11.2020
20.07.2020
20.07.2020
17.07.2020
15.07.2020
11.07.2020
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
По смело чакам и други! Левски по смело стига агония!
на 23.04.2020 г.
+2
 
 
Жалко за Дунав! Изключително симпатичен отбор. Географията на футбола продължава да се стеснява и накрая ще стигне до София,Пловдив и Варна и не не пропускам никой!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: