Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Футболист №1 за 2019 г: В България ще играя само за Локо (Пд)
Автор: Екип Burgas24.bg 11:10 / 10.01.2020Коментари (15)1088
©
Футболист номер едно на България за 2019 година Димитър Илиев даде специално интервю за Канал 3. Капитанът на Локомотив Пловдив призна, че в България би играл само за "смърфовете" и че животът му се е променил след приза, който получи за играта си през миналата година.

Илиев разкри, че при трансфера си в ЦСКА през 2010-година е очаквал да отиде в най-големия отбор в България, а всъщност положението на стадион "Българска армия" е било невиждан хаос.

Нападателят е на мнение, че Локомотив не отстъпва на Лудогорец и със сигурност е в борбата за титлата и Купата. Капитанът на "черно-белите" очаква отборът да запази високото ниво, което показа през есенния полусезон. 

"Животът ми се промени след тази награда. Трудно ми е да асимилирам каква година изпратих аз и Локомотив като отбор.Фактът, че нямаме силни играчи зад граница и силния сезон, който направих са причините да съм футболист номер едно. Естествено, че много хора са смятали, че Антон Недялков е по-достоен за номер едно. Ако той беше станал,  щеше да има такива, които да искат да съм аз. Но в крайна сметка щом има хора, които оспорват "Златната топка" на бог като Меси, какво остава за футболист номер едно на България. 

Надявам се да излгеждаме още по-добре през пролетта. Мисля, че причината да играем толкова добре миналата година бяха страхотните трансферни попадения и разбира се работата на Бруно Акрапович. Ключовият момент, е че той беше оставен да работи.

Сами вдигнахме летвата и сега сме длъжни да се борим със зъби и нокти за първите места.Лудогорец не са чак толкова далече. Ние не си правим илюзии, че сме от класата на Лудогорец, но със себераздаване и мъжество може да компенсираме, това което ни липсва. 

В последните шест месеца ние не отстъпваме по нищо на водещите отбори, дори напротив. В много от мачовете надиграхме, както Лудогорец, така и ЦСКА и Левски. 

Преди няколко месеца спечелихме най-важния мач в историята на пловдивските битки. Сега чакаме с нетърпение и първия мач именно срещу Ботев. Излизаме със самочувствие и с мисълта да затвърдим нашето превъзходство. 

Със сигурност има интерес към мен след тази силна година. За момента съм в Локомотив, хората ме обичат, аз обичам отбора. Няма причина да искам да си тръгна. Ако дойде оферта, която е примамлива за мен и отбора, тогава може да седнем да говорим. 

На този етап аз нямам желание да играя в ЦСКА, Левски или Лудогорец и едва ли те имат интерес към мен. 

Най-голямата вина за това, че не успях да се наложа в ЦСКА е само в мен. Аз отидох в ЦСКА с мисълта, че отивам в най-добрия отбор в България, а заварих един невиждан хаос под ръководството на "Титан". Сами видяхте какво стана след това с клуба. 

Никой не може да иска обяснение на националния селекционер защо аз или някой друг не играе, когато отборът побеждава. Много хора казват, че този жребий е изпратен от бог. Аз не съм на това мнение. Според мен ние сами си го заслужихме със силните игри под ръководството на Петър Хубчев в Лигата на нациите. Имаме шансове за ЕВРО 2020, защото нито Унгария е сташилище, нито Исландия е този отбор от предишното Европейско първенство. Румъния също не са отбор, който може да доминира.

Със сигурност шанса да спечелим Купата е по-голям, отколкото да се преборим с Лудогорец за първенството, но докато имаме шанс, ние ще го преследваме".
Още по темата: общо новини по темата: 295
09.11.2020
20.07.2020
20.07.2020
17.07.2020
15.07.2020
11.07.2020
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Щом такива некадърници стават футболисти на годината ,ясно какво първенство имаме ,тоя небръснат миризлив талибан е показ за цяла България и за миризливците от аграрния.
0
 
 
Защо селяните от Коматеу толкова се интересувате за Митко.Той е футболист на Локо ПД и номер едно на България.Жалки сте за 100 г нито един футболист нямате.
+2
 
 
То па някой умрял за теб....Тия евтини самореклами са за радост само на мургавите индийци. Всеки знае,че по този начин някак си се опитваш да направиш впечатление на някой софийски отбор,ама...не става...Както и ти не ставаш.Ама да са радват мингяните,за тях всичко е гюбек...
+2
 
 
Мите, освен в Локо игра и в Пирин и Монтана, ма и за там не ставаше, защото си абсолютно дърво и за да вкараш гол трябва топката да те удари в главата или да стоиш на празна врата,за да я добавиш. Играч играл във втора полска дивизия 4 години футболист на България, да се смя ли да плача ли.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 10.01.2020 г.
+5
 
 
и за национала ше играй ;)
+3
 
 
Аз едно време си мислих, че като бяха Берба, Марто и Стилян и другите момчета сме на доста ниско ниво. Ама явно съм се бъркал.. Нямаме дори някакви момчета да играят в сериозни отбори в чужбина. Вижте Босненци , Хървати и дори Македонци какви футболисти имат. Не искам да обиждам човекът с "приза" но ме яд че сме стигнали дъното.
-3
 
 
Завинаги един от нас.Мите вървиш по стъпките на Хр.Бонев.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нови медали за бургаската борба
Всички призьори на тазгодишната церемония "Футболист на годината"
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: