Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Извънредно: Премиерът поиска оставката на Боби Михайлов
Автор: Стойчо Генов 10:25 / 15.10.2019Коментари (13)2008
© Burgas24.bg
Премиерът Бойко Борисов поиска оставката на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Това съобщи в Министерски съвет спортният министър Красен Кралев.

"Преди малко премиерът ме извика по спешност и сега ще направя официално съобщение за това, за което говорихме. От днес нататък преустановяваме всякакви отношения с БФС, включително финансови. До подаването на оставката на Борислав Михайлов. Искаме оставката заради цялото състояние на българския футбол, заради инцидентите, които станаха вчера на мача с Англия. Ясно и категорично - държавата не може да толерира повече подобно поведение", заяви Красен Кралев.
Още по темата: общо новини по темата: 295
09.11.2020
20.07.2020
20.07.2020
17.07.2020
15.07.2020
11.07.2020
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Цялото БФС със всички комисии са Шуробаджанащина,хора неразбиращи от футбол....Ударихме дъното,Косово е държава от 3 години имат отбор класи над нашия!
+2
 
 
Англичаните си дойдоха с нагласа да прекъснат мача и почти успяха. Защо не го направят в друга страна? Защото ние сме най-лесни и незначителни, за това. Смеем ли да направим нещо на тълпите заляни и дрогирани англичани по морето, не. Тези прояви на запалянковците трябва да се санкционират от държавата, а не да се чака БФС да отправя призиви и декларации. Кога полицията се е намесила на стадиона, кога държавата е взела мерки срещу фашизоидните гаменчета в кварталите? Сега прехвълят проблема само на БФС но това е типично за този управляващ.
+2
 
 
Изключително закъсняло решение на Борисов, но все пак, по-добре късно, отколкото никога!Футболът ни загива стремглаво от десетилетия, но никой не взе мерки навреме! Омаскариха се десетки треньори и футболисти, но никой не помисли, откъде аджеба идва проблема! Хубаво, че идват избори иначе перуката щеше да си остане още дълги години.Сега премиера хубаво поиска оставка, но занапред топката е в ръцете на държавата, защото не е важно само, коя ще е следващата "перука" начело на футболът ни, а какво ще направи държавата за този спорт? За базите, за клубовете, за стадионите, за привличането на инвеститори в него....Защото, ако държавата я кара по същия начин, новия шеф няма да може да промени нищо особено!!!
0
 
 
Браво Бойко, браво Борисов, браво Тикво с голямо Т. Перуката така забатачи футбола, че и извънземните да дойдат скоро няма оправия. Обаче той-футболът е такъв, каквато е и държавата. Така, че Тикво, подай си и ти оставката, белкем тая територия тръгне да се оправя пък след това ще се оправи и футболът ни.Лек ден!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 15.10.2019 г.
+7
 
 
Тия в бфс за голяма мафия и пияндето няма да я подаде, така ми се струва.
на 15.10.2019 г.
+10
 
 
Кралев, а помниш ли преди конгреса как лобираше за това пиянде и агитираше наляво и надясно в негова полза, че това бил точния човек и т.н. А помниш ли и как го оправдавашв в Белград, когато беше натряскан до козирката и щеше да припадне а? Аре сега марш и ти вън заедно с него, не да ми се правиш на света вода ненапита.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 15.10.2019 г.
+14
 
 
Нов конгрес, с нови хора! Да се изхвърли тая пияна измет - продажна и корумпирана. И тук опира до въпроса кой-кои ще са новите "свестни".:))))) То има такива хора, но дали ще ги издигнат или пак ще има наши и ваши.
+10
 
 
Време беше да се разкара това пиянде от футбола ни
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нефтохимик стартира с победа пролетния дял на шампионата
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Григор Димитров опасно близо до Арина Сабаленка
Черноморец разгроми ЦСКА и е полуфиналист за Купата на България по баскетбол
Стилиян Петров: Аз бях дотук с българския футбол!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: